2020-06-03 13:46

Dați cu LIKE. Pesedistul Claudiu Manda poate injura acum de la tribuna Senatului

 |  12:04
Dați cu LIKE. Pesedistul Claudiu Manda poate injura acum de la tribuna Senatului

A trecut un an de când Claudiu Manda, pe atunci deputat și șef al PSD Dolj, a comis-o în spațiul virtual. Deranjat de reprosurile unui internaut – un roman plecat la munca in Marea Britanie, legate de realizarile sale profesionale in aria Craiovei, Claudiu Manda l-a injurat si chiar invitat la o confruntare fizica fata in fata pe acesta, starnind cu aceasta ocazie ironii justificate, legate de greselile gramaticale pe care le-a strecurat in injuraturile cu pricina. Se pare că stilul său „dezinvolt” l-a recomandat pentru promovare. Manda a devenit senator și a fost chiar ridicat la rang de vicepreședinte al Senatului României, avand, asadar, ocazia sa injure nesupusii de la cea mai înaltă tribună a Parlamentului.

„Am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician”, se justifica, in decembrie 2015, pesedistul Claudiu Manda pentru izbucnirea triviala din spatiul virtual.

„Sunt om înainte de a fi politician şi doresc să rămân om şi după ce nu o să mai fiu politician. În toată activitatea mea politică nu am jignit, nu am insultat, nu am provocat niciodată pe nimeni, nici în spaţiul privat şi nici în spatiul public”, spunea atunci Claudiu Manda.

Si totusi.

„Băgaţi-aş p*** în mă-ta.” – a exclamat, incorect gramatical scris, seful PSD Dolj de la vremea aceea, dupa ce l-a făcut "prost" şi "frustrat" pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România.

Claudiu Manda, actualmente vicepresedinte al Senatului Romaniei, a fost deranjat de faptul ca rivalul sau virtual l-a numit „penal”, completare la concluzia generala ca „pesediştii sunt nenorociţi" şi hoţi".

Incidentul a fost trecut cu vederea, fiind ignorata dorinta PNL ca politicianul PSD sa fie mustrat conform Codului Etic. Nu doar ca s-a fofilat nepedepsit dupa un asemenea derapaj lingvistic si comportamental, dar intre timp Claudiu Manda se afla pe scaunul celei mai inalte tribune a Parlamentului, in functia de vicepresedinte al Senatului.

Amintindu-si incidentul din 2015, mai cu seama pentru ca retelele sociale au aplicatii inzestrate cu „prostul” obicei de a rememora momente petrecute in anii trecuti, internautii se intreaba daca politicianul si-a pus la punct limba romana si a invatat ordinea corecta a cratimelor, chiar si in cazul injuraturilor. De altfel, Claudiu Manda este sfatuit sa apeleze la ajutorul unui corector, inainte de a-si trimite ofurile in spatiul public virtual, acolo unde nimic nu se (cam) pierde, (aproape) totul se castiga si in mod clar orice spui se transforma impotriva ta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-22Parerea ta...

CONSTANTIN
22 Dec 2016

CUM S-AR SIMTI MAMA GOLANULUI DACA TOTI CARE AM VAZUT INJURATURA, NE-AM BAGA P**A IN MASA. I-AR AJUNGE PENTRU TOATA VIATA ACEST KILOMETRAJ !
@CONSTANTIN...
22 Dec 2016

ȘI LUI, ȘI TOT NEAMULUI LUI :)))))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine