2019-11-15 00:32

EXCLUSIV. Lista chiriașilor RA-APPS. Vezi ce miniștrii PSD au primit casă de la stat și cine nu mai are funcție publică, dar a păstrat imobilul

 |  12:13
EXCLUSIV. Lista chiriașilor RA-APPS. Vezi ce miniștrii PSD au primit casă de la stat și cine nu mai are funcție publică, dar a păstrat imobilul

Mulți politiceni și demnitari au case și apartamente de la Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, pe care au voie să le ocupe dacă nu dețin proprietate în București. Ei sunt obligați să părăsească locuința statului când nu mai au funcție publică sau nu mai sunt demnitari. Mulți stau în case până sunt evacuați cu decizie judecătorească, ca de exemplu senatorul Şerban Nicolae, care nu a mai vrut să plece din casa statului și să achite datoriile acumulate de 25.000 de euro. În anul 2017, mai mulți membrii din Guvernul Tudose au dat iama în casele statului.

Ziarul Puterea vă prezintă cine are casă de la stat și pe ce motiv a primit-o. În decembrie 2012, Guvernul Ponta a extins lista beneficiarilor de locuinţe de serviciu, stabilind ca din această categorie să facă parte inclusiv şefii de departamente, adjuncţii secretarilor generali şi directorii generali din administraţia centrală.

Până să fie adoptată această ordonanţă puteau beneficia de locuinţe de protocol de la RA-APPS persoanele care ocupă funcţii de demnitate publică numite sau funcţii asimilate celor de demnitate publică, secretarii generali, precum şi persoanele încadrate pe funcţii din cabinetul demnitarului în cadrul ministerelor, celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi instituţiilor publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-06

Documente:Parerea ta...

HAIHUI
06 Feb 2018

in timp ce salariile au scazut preturile si taxele locale au crescut.politica mincinoasa psd alde.nimeni nu spune unde se evaporeaza bugetul romaniei ca nu se vede nimic concret.se inventeaza taxe .plus ca parazitii de bugetari freaca menta toata ziua si nu justifica salariile .la astia chiar ca trebuie sa le scada salariile.
@HAIHUI....
06 Feb 2018

dacă ai curaj, bagă-te-n curul tuturor ”paraziților” de bugetari să vezi dacă-i așa, sau nu! Iar dacă ești la PRIVAT și nu ești plătit corespunzător, de ce e nu-ți ceri drepturi salariale potrivite capacității tale de muncă și-a specialității?! Dacă NU faci asta, înseamnă că, fie ești un PARAZIT, fie accepți să îngrași un PARAZIT de patron care plătește ”la negru” sau face evaziune fiscală - te plătește la salariul minim/economie și-ți mai dă în mână RESTUL, mai multe ca la bugetari, ca să taci DIN CIOC!
@@HAIHUI
06 Feb 2018

vezi ca te cauta moartea pe acasa bai parazitule retardat.slugoi .bine ca au scazut salariile la bugetari.nu este nici o problema.vezi ca mai exista variante dar esti prea prost sa intelegi. .
ÎN GERMANIA
06 Feb 2018

începe să apară fricțiuni tot mai pronunțate între Vest și Est, ultimele alegeri arătând această încleștare ideologică care, cu multă măiestrie, a fost înăbușită prin alianța pro musulmană dintre Angela Merkel (premiul Coudenhove kalergi 2010) și comunistul „democrat” Martin Shultz, ambii mari amatori de „aport cultural” și tiranie sodomistă! Italia pare și ea prinsă de febra separatistă Pan-Europeană, la fel Belgia, Grecia, Franța, Spania, Bulgaria, sau Albania care arată este „ajutată” să înghită regiunea Kosovo, încheind definitiv desenul islamic din Balcani, mult dorit de U.E. Practic, peste tot unde se află minorități, acestea sunt instrumentalizate de filiere specializate și finanțate de organisme private întru destrămarea teritorială a națiunilor, respectând etapele premergătoare satului lume și, guvernării mondiale. Aplicarea planului de divizare națională a ajuns și pe plaiurile mioritice (vezi Comunicatul de Gradul I.)
ACEASTă NEFERICITă
06 Feb 2018

tiradă geografică, a avut ca obiect atragerea atenției asupra „revendicărilor” tot mai pronunțate din județele Harghita, Covasna și Mureș. După modelul Cataluniei, se încearcă forțarea unui curent separatist în Transilvania, tocmai cu ocazia centenarului. Dușmanii națiunii vor să stârnească ura anti-românească invocând Trianonul. Mișcările radicale maghiare revin în lumina reflectoarelor prin acțiunile provocatoare la adresa României. Chestiunea maghiară din Ținutul Secuiesc este generată de politica iresponsabilă a formațiunii iredentiste UDMR. Acești sece-Sioniști de origine, întrețin și instrumentalizează conflictul etnic permanent pentru susținere de la Budapesta și destabilizarea României.
NOTA BENE:
06 Feb 2018

Transilvania nu este un spațiu de complementaritate sau o piesă de ataș așa cum este UDMR-ul, ci un areal al nașterii și dezvoltării poporului român, oprimat veacuri de-a rândul de maghiarii care au ajuns în acest spațiu râvnit pentru frumusețea și bogățiile lui, ca popor năvălitor și opresor, de abia în sec. XI-XIII. Între români și unguri, de fapt, nu există conflicte reale în afara celor create artificial de propaganda maghiară susținută de liderii sece-Sioniști, cu scopul de a modifica statutul social al Transilvaniei și de a asigura promovarea intereselor transnaționale, adică veșnicul, – DIVIDE ET IMPERA! Singurul motiv pentru care au fost tolerați în politica românească a fost din cauza dorinței găștilor trădătoare de politruci ahtiați după ciolan de a-și menține scaunele, dovedind lipsa de interes și impostura întregului sistem care, fără complexe, arată că este angajat într-o cruciadă împotriva României!
DIN ACEST MOTIV,
06 Feb 2018

atenția și acțiunile viitoare în tabăra celor care au cu adevărat de pierdut în acest război împotrivă națiunii, adică noi, POPORUL, trebuie să fie concentrate pe înștiințarea imediată a maselor asupra pericolului iminent de fragmentare a teritoriului național! Acum câțiva ani un băiat a făcut gestul curajos de a purta tricolorul în „ținutul secuiesc”, generând o reacție în lanț de susținere masivă din partea românilor.Tricolorul are un efect devastator și înspăimântător pentru cei ce doresc a ne șterge identitatea. Când vedem tricolorul, ne tresare un sentiment involuntar de căldura și dor. Apartenența la un neam străvechi, căldura casei părintești și dorul de frați. Tricolorul are puterea de a aprinde focul luptei, amintind biruințele împotriva năvălitorilor si spiritul indominabil al strămoșilor noștri. Răspunsul nostru la atacurile împotriva României trebuie să fie unul înfiorător pentru dușmani, slugi de casă și trădători. Cum a fost răspunsul spaniolilor, la vederea căruia a înghețat sângele mercenarilor marxiști! Cu tricolorul mergem înainte. Prin arborarea sa la ferestrele noastre facem o declarație puternică, spontană și de neoprit! Dacă nici drapelul național nu mai este respectat în țara noastră, următorul pas este insurecțiunea! Oare, astăzi, militarii noștri cui jură credință? Țării, poporului, U.E., N.A.T.O., conducătorului iubit, mafiei transnaționale? Recucerirea suveranității trebuie să înceapă din rândul oamenilor, ca și răscoalele anti-boierești de odinioară. Când cei mulți se ambiționează să lupte pentru drepturile lor, cu greu pot fi opriți!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray