2020-06-01 17:10

Liviu Dragnea ar fi fost scuipat şi agresat în închisoare. Gardienii au intervenit

 |  09:26
Liviu Dragnea ar fi fost scuipat şi agresat în închisoare. Gardienii au intervenit

Fostul lider PSD ar fi avut parte de primul moment neplăcut în spatele gratiilor de când a ajuns la Rahova.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea ar avea parte de momente foarte grele după gratii la Penitenciarul Rahova. Conform unor surse citate de B1 Tv, acesta ar fi fost scuipat şi înjurat de către mai mulţi deţinuţi, fiind nevoia de intervenţia gardienilor pentru aplanarea conflictului.

Acest incident vine în ciuda faptului că autorităţile se aşteptau la posibile reacţii negative ale deţinuţilor şi tocmai de aceea Dragnea beneficiază de protecţie totală precum s-a întâmplat şi în cazul altor demnitari ce au ajuns după gratii.

Rămâne de văzut acum dacă incidentul este unul izolat sau vor mai multe neplăceri pentru Liviu Dragnea, cât şi dacă va fi demarată vreo anchetă privind desfăşurarea evenimentelor.

Reamintim că Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

ADIO POLITICA.
10 Iul 2019

Credeți ca un astfel de politician corupt și mizer merita sa fie tratat cu ramuri de măslin ?
CUCUVEAUA ROZ -BETON
10 Iul 2019

Dar cand politicianul hot si corupt este pus de statul subteran hot si corupt la Cotroceni sa conduca el tara prin excursii si facand naveta Cand acest politician hot ,corupt si homalau te sfideaza pe tine ca de ce esti prea credincios ca nu i bine si ca oamenii trebue sa fie homalai ,atunci nu ti vine sa l strangi de gat pana i ies ochii din orbite ,nu ti vine sa l scuipi intre ochi cu flegma ?Siktir nazisti prosti la care dreptatea si adevarul sunt un lux iar albul este negru si negru alb!mars la sticla cu pisat drogatilor homo!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iul 2019

de ce tot apare acest clonat cu aberatii?sa scrie cu numele lui
INTACT
10 Iul 2019

Idioți și indivizi subversivi vor fi tot timpul. Măcar înțeleg cine e Dragnea, un deținut POLITIC, poate singurul din (M)ue?
SCRIU CUM VREAU EU !!!
10 Iul 2019

Care i hiba ,ce nu ti place Te cheama cucuveaua roz beton????siktir !kODRUTA te a intrebat de ce scrii cu acest nume ?Tu ai voie ???
CUCUVEAUA ROZ- BETON
10 Iul 2019

Aberatii ?! Hai mars Dar la tine ce sunt? Sunt lingareli pe fata !Sustii un nazist hot de copii si de case Falsificator si evazionist fiscal!Ce te crezi?De ce te a deranjat cand Dragnea a marit pensii si salarii ,sau cand a interzis expotul de busteni ,sau cand a dezvaluit porcariile lui portocala ,onea ,eva Sau cand i a spus in fata alogenului vandut cine este cu adevarat Te scremi ,Nu ti dai seama ca esti un nazist scarbos si imputit ,tu si ai tai SIKTIR!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iul 2019

ha ha ati pierdut procente ciuma rosie se scufunda complet,faceti spume la gura degeaba ca sunteti terminati-bye bye ciuma rosie
METRESELE LUI DRAGNEA
10 Iul 2019

CINSTE LOR . STIU REALITATEA LUI MUSOLINI DE TILHANEMAN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine