2020-07-10 10:51

Liviu Dragnea, primul interviu de după gratii: ”Nu m-au îngenunchiat și nu m-au înfrânt”

 |  18:31
Liviu Dragnea, primul interviu de după gratii: ”Nu m-au îngenunchiat și nu m-au înfrânt”

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților, a acordat primul interviu din spatele gratiilor pentru Realitatea Plus, la mai bine de un an după ce a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

„ Sunt bine, n-am probleme. M-am tăiat la o mână, mi-a trecut. Cred că este un interes deosebit, nu urmăresc presa. Orice zâmbește aici, zâmbește amar. Asta nu înseamnă că m-au îngenunchiat sau m-au frânt. M-au condamnat total nevinovat. Doar un simplu fapt, că într-un an și o lună eu nu am avut voie să vorbesc cu presa”, a declarat Liviu Dragnea, într-un interviu acordat pe Skype fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, la postul de televiziune Realitatea Plus.

„Actuala putere, această forță politică, a mers în toate campaniile cu un mesaj anti-cineva. Sunt convins că și acum vor merge la fel. E greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu mai e perceput ca partid de forță și opoziție foarte serioasă”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a declarat că i s-a interzis dreptul de a vorbi cu presa.

„Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudine dictatoriale. De ce să iasă unul în piață și să vorbească și să arate niște lucruri evidente. Îmi este luat dreptul de a vorbi liber pentru a nu deranjat. Majoritatea îi ciugulesc din palmă și lui și Guvernului. Mai apar din când în când niște semne, acțiune destul de timide, de contre, de a nu fi de acord. În final, toată lumea cu multe plecăciuni se merge spre o situație destul de rea”, a mai spus Liviu Dragnea.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

SA FIM SERIOșI
25 Iun 2020

Vorbele lui Dragnea sunt niște aberați. Pulimea din PSD și acum îl linge la fund.
PIRATU
27 Iun 2020

ACEST INFRACTOR DOVEDIT CAND ERA PREŞEDINTELE UNIUNII NAŢIONALE A CONSILIILOR JUDEŢENE DIN ROMÂNIA A COMIS FRAUDE DE MILIARDE IN COMBINATIE CU MULTI presedinti de consilii judetene de la CONSTANTA, VRANCEA, NEAMT, OLT, DOLJ, MEHEDINTI, VASLUI, BRAILA, GALATI, IASI, BACAU, ETC Consiliile judetne sunt structuri MAFIOTE, care nu au corespondent in alte tari civilizate ale lumii. SUNT SUFICIENTE PREFECTURILE PENTRU ADMINISTRAREA JUDETELOR.
ANONIM
30 Iun 2020

BA TE-AU TNFRINT , IAR IN CURIND OR SA TE SI INFUNDE PENTU MULTI ANI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz