2020-04-08 15:42

Liviu Dragnea s-a RĂNIT GRAV în închisoare. A fost OPERAT de urgenţă

 |  15:29
Liviu Dragnea s-a RĂNIT GRAV în închisoare. A fost OPERAT de urgenţă

Liviu Dragnea s-a rănit grav la o mână în timp ce lucra, vineri, în atelierul auto al Penitenciarului Rahova. El a fost operat de urgenţă, a anunţat avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Avocata a explicat că Dragnea repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi, iar la un moment dat flexul pe care îl folosea a sărit şi l-a tăiat "destul de grav" la o mână. "Starea lui acum este stabilă, dar a fost un accident destul de urât, în sensul în care dânsul repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi, din păcate, a sărit flexul cu care tăia la uşa respectivă, a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav. O tăietură adâncă din câte am înţeles, a fost nevoie de intervenţie urgentă chirurgicală, a fost cusut, i s-a făcut antitetanos, i s-a făcut antibiotic, nu ştiu să vă spun detalii în plus. Deocamdată, pare că ar fi stabilă. Intervenţia a fost făcută, din câte am înţeles, în spitalul penitenciarului. Este catalogat accident de muncă", a declarat Flavia Teodosiu la Antena 3.

Fostul lider al PSD execută la Penitenciarul Rahova o condamnare de trei ani şi jumătate închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

RUSINEA MESERIASULUI
28 Feb 2020

Saracul mecanic . Asta e cand esti un adevarat meserias prost cu diploma.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine