2020-07-07 15:31

Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! Ponta îi distruge arma prin care controlează baronii PSD

 |  10:01
Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! Ponta îi distruge arma prin care controlează baronii PSD

Dragnea va fi încolțit de rivalul său Victor Ponta. Liderul Pro România pregătește o lovitură grea prin care îi va rupe sforile din PSD. Acesta propune ca fiecare regiune de dezvoltare să poată accesa individual fonduri și nu prin intermediul Ministerului Dezvoltării.

Astfel, baronii PSD nu vor mai depinde de Dragnea. Ponat a afirmat de multe ori că acesta controlează primarii prin intermediul fondurilor alocate de către Ministerul Dezvoltării.

”Un proiect concret si necesar pe care Europarlamentarii ProRomania- Corina Cretu , Mihai Tudose , Iurie Leancă si ceilalti alesi – il vor promova la Bruxelles!

Este total depasit Sistemul in care toate proiectele europene finantate din POR ( Programul Operational Regional ) trebuie sa ajunga la Bucuresti sa fie semnate de MDRAP ( Ministerul Dezvoltarii Regionale – controlat total de “Grupul de la Teleorman”! Birocratie, timp pierdut si presiuni politice asupra primarilor si alesilor locali!

Solutia pentru Bugetul European 2021-2027 este ca fiecare din cele 8 Regiuni de Dezvoltare sa aiba propria Autoritate de Management – la fel ca in alte tari europene! Asa scurtam birocratia, oprim presiunile politice centrale si ducem fondurile mai aproape de beneficiari!

ProRomania are solutii concrete si profesioniste ! Pentru ca tinem cu Romania!”, scrie Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

GIGI
22 Mai 2019

Băi, va prostit foamea? Sau Puterea? Adică ponanacu îi dă o lovitură lu Dracnia, dar .... să ajungăă el la Bruxelles. Adică să facă 5% la alegeri. Nu sunt prea mulți de dacă???
PLAGIATORUL CORUPT.......
22 Mai 2019

.......ponta este tot un fel de draKnea. Ambii au contribuit din 2012la distrugerea imaginii Romaniei in plan extern si la distrugerea statului de drept. A si declarat ca vrea alt pfemier , tot din mafia psd-alde. Sa mergem la vot sa eliberam Romania de aceste gunoaie bolsevice psd-alde-udmr- pro-ponta .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz