2020-02-18 12:26

LOVITURĂ pentru PSD! DNA anchetează cheltuielile partidului. Unde au ajuns BANII

 |  19:58
LOVITURĂ pentru PSD! DNA anchetează cheltuielile partidului. Unde au ajuns BANII

DNA cere Autorităţii Electorale Permanente documentele privind modul în care PSD a cheltuit banii primiţi de la stat în anii 2017 şi 2018.

Procurorii anticorupţie susţin în solicitarea înaintată AEP că informaţiile respective ar putea constitui mijloace de probă în dosarul privind modul în care PSD a cheltuit subvenţia.

Potrivit unor surse citate de G4Media, procurorii anticorupție verifică dacă PSD a direcționat banii din subvenții către instituții de presă.

Astfel, DNA a solicitat AEP să trimită documentele care să arate „modul de stabilire și repartizare a subvențiilor acordate în cursul anului 2017 Partidul Social Democrat; virarea sumelor de bani acordate în cursul anului 2017 Partidului Social Democrat; rapoartele de control privind modul de utilizare de către Partidul Social Democrat a subvențiilor la nivelul anilor 2017 și 2018”.

Potrivit sursei citate, dosarul ar fi pornit de la articolele publicate de Newsweek România despre modul în care Mircea Drăghici ar fi direcționat sume de bani de la partid către o firmă de media controlată de soția sa (Georgiana Drăghici) în județul Argeș. Trezorierul PSD a respins atunci acuzațiile și a cerut publicației să șteargă articolul de pe site.

Aceeași publicație a scris în octombrie anul trecut despre sumele pe care le-ar fi încasat mai mulți ziariști, analiști și sociologi de la PSD din banii încasați de partid la stat drept subvenție.

Printre cei menționați sunt Doru Bușcu, Vasile Dîncu, Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu, Mirel Palada, Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu-Stancu de la Luju.ro, Liviu Alexa ori Marius Ghilezan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine