2019-09-21 01:45

Mafia, politicienii și Justiția - la aceeași masă!

 |  13:53
Mafia, politicienii și Justiția - la aceeași masă!

S-a întâmplat sâmbătă, când Alin Geantă, polițist la Servicul de Investigare a Fraudelor din Giurgiu a organizat, cu mare fast, o petrecere la un cunoscut restaurant din București, motivul fiind ”tăierea moțului” copilului polițistului.

Evenimentul a fost organizat la ”Hanul Drumețului”, un local binecunoscut din Capitală, unde, de regulă, se strâng clanurile interlope din București, iar naș a fost un procuror cunoscut, cu care Alin Geantă a lucrat foarte multe dosare.

Dar cine este Alin Geantă? Un polițist care ”s-a trezit, peste noapte”, cu gradul de ofițer, numit de fostul șef al IJP Giurgiu, Cătălin Țone, șef de birou în cadrul SIF, deși în biroul rspectiv erau mulți ofițeri cu grad de comisar șef ce ar fi putut ocupa, cu brio, această funcție.

Cum a fost numit, totuși, Alin Geantă șef de birou? Grație relațiilor (foarte strânse) de prietenie cu influenți politicieni giurgiuveni!

Revenind la petrecerea de sâmbătă, la prima vedere nu ar fi nimic neobișnuit. Un eveniment de familie, care trebuie marcat cum se cuvine… Doar că, dintr-un eveniment care, de regulă, este unul relativ modest, petrecerea s-a transformat într-una ”cu fast”, cu invitați din toate ”păturile” sociale, de la interlopi cunoscuți, la procurori, politicieni și polițiști care - culmea - anchetează fărădelegile celor dintâi!

Printre invitați s-au numărat și mai mulți primari din județul Giurgiu, majoritatea acestora având - în prezent sau trecut - legături cu Serviciul de Investigare a Fraudelor.

De exemplu, primarul comunei Răsuceni (foto 2), care, cu sprijinul nemijlocit al gazdei (subinspectorul Alin Geantă) a reușit să-și ”scoată din cursă” - prin presiuni exercitate asupra candidatului și a echipei sale - contracandidatul la alegerile locale, printr-un dosar instrumentat de Geantă.La aceeași petrecere au mai fost prezenți și primarii din Izvoarele (foto 3), Slobozia (foto 1) și Comana, acesta din urmă având mai multe dosare în instrumentare la SIF Giurgiu.

Aceeași situație și pentru primarul din Valea Dragului (masina primarului o gasiti in foto4), care are, de asemenea, mai multe dosare la Serviciul de Investigare a Fraudelor, dar și la Parchetul local și cel județean…

Primarii, polițiștii și politicienii nu au fost, însă, singurele ”figuri marcante” prezente la petrecerea din week-end, lor alăturându-li-se și mai mulți oameni de afaceri giurgiuveni, ”cheful” subinspectorului Geantă arătând ca o întâlnire ”de marcă” a celor ce controlează piața financiară din Giurgiu.Să fie acesta un ”ajutor”mascat al ”binevoitorilor” pentru subinspectorul Alin Geantă? Nu știm, însă știm cu siguranță că Parchetul General, Inspecția Judiciară, Ministerul de Interne sau DGA au obligația de verifica aceste aspecte, dar și de a verifica dacă invitații la acest eveniment au avut sau au legături cu dosare aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Giurgiu.

Este încă o dovadă a faptului că, în mandatul fostei conduceri a Poliției Județene Giurgiu, s-au petrecut lucruri cel puin ”ciudate”, care ar trebui verificate.

Mafia, politicienii și Justiția - la aceeași masă!
zoom

Mafia, politicienii și Justiția - la aceeași masă!
zoom

Mafia, politicienii și Justiția - la aceeași masă!
zoom
 

Mafia, politicienii și Justiția - la aceeași masă!
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-26Parerea ta...

ANONIM
26 Noi 2018

Romania tara africana...............
ANONIM
26 Noi 2018

DACA NU ESTI IN CERCUL MAFIEI DE CLAN , NU REUSESTI NIMIC . SA MUTAT NOUL COMITETUL CENTRAL IN GRUPURI MAFIOATE ORGANIZATE
# INJUSTIţIA
27 Noi 2018

CANCERUL CU MEGAVITEZĂ INFESTEAZĂ TOT,TOT ....
GREȚOS!
27 Noi 2018

ȘI GREU DE SUPORTAT = S-AU DERBEDEIZAT, DEMENTIZAT PENTRU CĂ N-A AVUT CINE SĂ LE PUNĂ STAVILĂ...cine să-i cerceteze, cine să-i controleze, cine să-i responsabilizeze, cine să-i tragă la răspundere! Și-atunci, și-au luat-o în cap și au pus-o de-o TRIADĂ/”SF.TREIME” RĂSTURNATĂ...CA LA SATANIȘTI! Oamenii simpli trebuie să conștientizeze și să-i trimită la origini, la dracu, unde vor ei...pentru că N-ARE CINE SĂ FACĂ CURĂȚENIE...SUNT TOT EI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray