2019-11-19 03:03

MALL construit pe locul în care au fost împuşcaţi soţii CEAUŞESCU. Anunţul primarului din Târgovişte - FOTO

 |  19:37
MALL construit pe locul în care au fost împuşcaţi soţii CEAUŞESCU. Anunţul primarului din Târgovişte - FOTO

Distracţie şi cumpărături în locul în care au fost executaţi soţii Ceauşescu! Pe locul fostei unităţi militare din Târgovişte se ridică un mall. Primarul din Târgovişte a făcut anunţul.

Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, s-au împlinit 28 de ani de la executarea lui Nicolae Ceauşescu şi a soţiei sale, Elena Ceauşescu. Unii îi comemorează, alţii îşi aduc aminte cu bucurie de ziua în care România a scăpat de sub dictatura celor doi.

Clădirea fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte, unde au fost împuşcaţi soţii Ceauşescu, va fi mall. Cristian Stan, primarul Târgoviştei, anunţă că pe terenul fostei unităţi militare va fi construit un mall, prezentând şi macheta clădirii.

"Construcţia va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 70.000 mp, urmând să asigure şi câteva sute de noi locuri de muncă", explică edilul.

Comisia de evaluare a declarat câştigătoare oferta companiei P.K. GRIZZLY SRL, cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru terenul respectiv.

Societatea e membră a grupului de firme Prime Kapital, cu experienţă în domeniul dezvoltării acestui tip de investiţii (50 de centre comerciale), având şi cinci proiecte internaţionale (două în Bulgaria, două în Slovenia şi unul în Polonia).

Potrivit Click.ro, perioada de execuţie e de doi ani, iar bugetul estimat pentru realizarea investiţiei e de 227 milioane lei (fără TVA).

Terenul şi clădirile fostei unităţi militare din zona Gării Târgovişte sunt acum în administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a întocmit un plan urbanistic al zonei în care se regăsesc stadionul, un parc şi alte construcţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-17

Mai multe imagini:
MALL construit pe locul în care au fost împuşcaţi soţii CEAUŞESCU. Anunţul primarului din Târgovişte - FOTO
zoom
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Feb 2018

pai mi se pare normal....TRAIM INTR-un NEO-CEAUSISM cu MALLURI trecute pe numele TERORISTILOR din decembrie 1989......acum nu te mai impusca securistii la zid,mergi la Mall cumperi cine stie ce kkt de hamburgher cu E-uri si mori acasa ca boul.......democratia originala cu capitalistii de cumetrie Sincer nici nu stiu ce sa fac....primul gand ar fi sa scuip si sa zic "Piei Satana" cand vad un mall sau ceva similar Mi se pare ca si Cheloo a facut un cantec pe tema asta.....cine e curios sa intrebe ale cui sunt MALL-urile o sa aiba o surpriza....numai jigodii gen Copos Mazare Strutinschi Columbeanu Popoviciu,Hrebenciuci-Pinalti sunt capitalistii de cumetrie care si-au tras MALL-uri...printre alte imbecilitati faraonice inutile facute cu miliardele de euro devalizate timp de 27de ani......Circul FOAMEI din Bucuresti tot asa a fost facut MALL initial...si ce fauna era acolo...numai traficanti de droguri si nemernici.......si din cand in cand mai venea si Blonda lui Boc(Andreea PAul Vass) sa mai primeasca/dea in parcare cate o geanta de bani cash la si de la tot felul de interlopi actualmente fugiti sau condamnati definitiv.........Pablo Escobar e nimica toata pe langa astia Deci baieti...asazisa "revolutie" a fost MAREA CIORDEALA A TAVARISCILOR
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Feb 2018

consider ca singurul pas inainte real pe care societatea romaneasca l-a facut in 27de ani este faptul ca oamenii au inceput sa gandeasca.....si nu mai cred toate aberatiile spuse la FAKE NEWS/HAZNALE-TV...deci poti sa mananci kakat la TV pana crapi....oamenii nu te mai cred....esti FAKE NEWS...VuvuZEA.....SLUGA IDIOATA..Sa speram ca se vor face si alti pasi cat mai repede in directia buna
LEVST.
18 Feb 2018

s-ar putea ca idea sa fie cu bucluc, cei mai inraiti fani ai lui ceasca& moglia, deja se gandesc cum sa saboteze, cu incendii sau explozii de proportii, sa omoare cat mai multi din cei care "spurca locul sfant", unde a murit mai-marele...Nu te poti opune planului de constructie, insa se pot scoate bani frumosi, daca se localizeaza exact locul unde cei doi au fost mitraliati, exact acolo trebuie puse doua ghiveciuri mari, cu plante carnivore...
LEVST.
18 Feb 2018

iar daca tot se urla despre dreptate, etc., trebuie spus( am mai spus) elena ceausescu a fost victima unui asasinat politc , nu numai din punct de vedere legal dar si moral...Legal, ea nu a avut functii politice de mare decizie pentru a suferi consecintele lor, iar moral, sunt total de acord ca si ea a fost o vipera, dar sunt la fel de convins ca cel putin alti 20-30 de inalti functionari comunisti au fost chiar mai activi si mai rai decat ea, ori acestia au scapat basma-curata, ba chiar s-au infiltrat in noua conducere...Jegul de justitie romana ar trebuoi sa faca lumina in acest caz, ar trebui sa recunoasca ca a fost o mare eroare, executarea ei, cel mult , elena ceausescu ar fi trebuit sa primeasca 15-20 de ani de ocna...
CURIOSUL
18 Feb 2018

OARE POPORUL ROMAN E O ADUNATURA DE SINUCIGASI.....???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray