2019-08-18 00:01

Mama Cătălinei ȘTEFĂNESCU, protejata lui DRAGNEA, numită la șefia ANOFM

 |  12:32
Mama Cătălinei ȘTEFĂNESCU, protejata lui DRAGNEA, numită la șefia ANOFM

Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe şeful ANOFM, Marcel Miclău, numit în funcţie în august de Guvernul Cioloş, şi a readus-o la conducerea instituţiei pe Cristiana Barbu, mama fostului deputat PSD de Teleorman Cătălina Ştefănescu, o apropiată a președintelui PSD Liviu Dragnea.

Cristiana Barbu a mai fost la șefia ANOFM în perioada 2012 - 2016.

Potrivit legislaţiei, preşedintele ANOFM este numit de premier, prin ordin, pentru un mandat de patru ani, însă poate fi revocat. În mai 2016, mandatul Cristianei Barbu a expirat, iar Guvernul Cioloş a anunţat că doreşte să schimbe mecanismul de numire în funcţie, pentru a elimina criteriile politice şi a introduce criterii de performanţă, informează News.ro.

În urma modificărilor, a fost adus în fruntea instituţiei Marcel-Dumitru Miclău, pentru un mandat de 4 ani.

Joi seara, premierul Sorin Grindeanu l-a revocat pe Marcel-Dumitru Miclău şi a readus-o în fruntea instituţiei pe Cristiana Barbu. Ea a condus ANOFM şi între 2012 şi 2016, fiind numită atunci de Guvernul Ponta. Cristina Barbu este mama fostului parlamentar PSD Cătălina Ştefănescu. Anterior, Barbu a condus Agenţia Judeaţeană de Şomaj Vâlcea.

Procedura de numire a preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a fost schimbată, pe 19 mai, printr-un document semnat de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, fiind eliminate numirile politice, iar candidaţilor li se solicită performanţe şi experienţă profesională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
07 Ian 2017

LE DA DE LUCRU LA TOATE CURVELE SI BAGABONTI DIN JUDET .
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
08 Ian 2017

CROCOBAU ; ZI CUM SAU FALSIFICAT CELE 15 000 DE DIPLOME , LA UNIVERSITATEA DIN ALEXANDRIA, A LUI BOMBONICA . LA FEL CA IZMENARU CU ACADEMIA INFRACTORILOR DIN INFORMATI . MAMA SI SA VEZI CIRC CURIND . URCAREA SI DECADEREA LUI GHIEBS , CIT DE CURIND .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray