2019-10-14 06:24

Mandat de ARESTARE în lipsă pentru mituitorul lui MAZĂRE. Cum a dispărut Avraham MORGENSTERN, condamnat la 12 de pușcărie

 |  17:56
Mandat de ARESTARE în lipsă pentru mituitorul lui MAZĂRE. Cum a dispărut Avraham MORGENSTERN, condamnat la 12 de pușcărie

Pe numele omului de afaceri israelian Avraham Morgenstern este emis, de la sfârşitul lunii mai, un mandat de arestare în lipsă, fiind acuzat că a încălcat preverile controlului judiciar după ce nu s-a mai prezentat la procesul în care a fost condamnat pe fond la 12 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

La termenul din 19 mai de la Curtea de Apel Bucureşti, procurorul de şedinţă a cerut instanţei să emită un mandat de arestare pe numele lui Avraham Morgenstern, după ce acesta nu s-a prezentat la proces, deşi era cercetat sub control judiciar, informează News.ro.

În 31 mai, Curtea de Apel Bucureşti a admis solicitarea procurorului şi a dispus arestarea preventivă a omului de afaceri. Decizia instanţei, care încă nu a fost motivată, este definitivă.

Potrivit unor surse judiciare, în cadrul controlului judiciar omul de afaceri ar fi trebuit să se prezinte la Secţia 6 Poliţie Bucureşti, el având domiciliul în sectorul 2. Omul de afaceri nu s-a prezentat la secţia de poliţie de două ori, iar în aceste condiţii, la sfârşitul lunii mai, poliţiştii au notificat instanţa care impusese controlul judiciar.

 

Banii din mită, investiți în MADAGASCAR

Jurnaliştii de la Rise Project au scris, luni, despre afacerile lui Radu Mazăre din Madagascar, respectiv despre cum a investit fostul primar într-un complex turistic de pe o plajă exotică banii primiţi mită de la  Avraham Morgenstern, pentru ca edilul să îi faciliteze câştigarea licitaţiei pentru contractul de ridicare a campusului social "Henri Coandă" din Constanţa.  Rise Project scrie că Avraham Morgenstern a dispărut, recent, fără urmă.

Vlad Hosu, avocatul omului de afaceri israelian, a declarat, pentru News.ro, că nu l-a mai văzut pe clientul său din luna aprilie. 

În 10 ianuarie, Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL şi apropiat al fostului primar Radu Mazăre, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 12 ani închisoare şi plata a 53 milioane lei către statul român, reprezentând prejudiciul într-un dosar de evaziune fiscală. Decizia nu era definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Iun 2017

ha ha ca de obicei,marii infractori nu servesc sentintele de la justitia din Romania,asa ceva se tot intampla incepand cu Omar Haissam si tot felul de alti sobolani guzgani-rozalii din lumea politico-mafiota de dupa 1989 Aici(in Romania) NU MAI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA ,dar incercati prin Brazilia,Panama,Cipru,Dubai,Tel-Aviv,Viena si tot felul de paradisuri fiscale
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray