2020-07-07 03:14

Mare petrecere la hotelul controlat în trecut de Elena Udrea, pentru Valentin Dorobanțu și alți șefi de la CFR Călători

 |  13:16
Mare petrecere la hotelul controlat în trecut de Elena Udrea, pentru Valentin Dorobanțu și alți șefi de la CFR Călători

Joi, începând cu ora 16.00, circa 120 de directori, șefi și șefuleți de la CFR Călători, agreați de controversatul manager Valentin „Smart” Dorobanțu, vor petrece cu mare fast, la restaurantul unui hotel din apropierea Gării de Nord, încheierea unui nou an.

A devenit o obișnuință, în ultimii ani, ca „Smart” Dorobanțu să organizeze mega-petreceri, în special de sfârșit de an, cu șefii și directorii de la CFR Călători și din Ministerul Transporturilor.

 

150 de lei - primă de Crăciun pentru ceferiști, 145 de lei - intrarea la petrecerea lui Dorobanțu

 

La restaurantul hotelului „Eurohotel”, din apropierea Gării de Nord, controlat în trecut de către Elena Udrea, au început să sosească joi, încă de la orele prânzului, mai multe mașini de la CFR Călători din care au fost descărcate diverse produse alimentare și baxuri cu vin și alte băuturi alcoolice, pentru petrecerea celor 120 de invitati agreați de „Smart” Dorobanțu. Maestrul de ceremonii al acestei petreceri este omul de încredere al directorului Dorobanțu, pensionarul militar Cătălin Apostol, impus șef al Serviciului Audit de la CFR Călători. Ca nu cumva să mai iasă discuții, ca în anii precedenți, pe marginea acestei petreceri de sfârșit de an, fiecare invitat a fost anunțat trebuie să scoată din buzunar câte 145 de lei. Oare chiar așa să fie? Adică, cu 5 lei mai puțin decât prima de sfârșit de an (150 de lei) pe care o va primi fiecare angajat de la CFR Călători. La această petrecere, unde amfitrion principal va fi Valentin „Smart” Dorobanțu, au fost invitați și șefi din Ministerul Transporturilor, dar și directori de la alte companii feroviare și entități care își au sediul în Palatul CFR, în Gara de Nord sau în apropierea acesteia. De fapt, a devenit o obișnuință ca „Smart” Dorobanțu să organizeze petreceri, mai ales de sfârșit de an, la restaurantul hotelului deținut în trecut de Elena Udrea. Trebuie precizat că Valentin Dorobanţu a fost botezat de ceferişti „Smart", pentru şmecheriile pe care le-a regizat în zona transportului feroviar de călători, fapt pentru care a intrat în vizorul procurorilor DNA şi al Poliţiei Române, mai ales pentru „performanţa" de a trage pe linie moartă compania de stat. Pe 14 februarie 2014, fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, şi-a însuşit constatările şi măsurile menţionate în Raportul întocmit de echipa de control a MT, privind ilegalităţile regizate de Valentin Dorobanțu la CFR Călători SA, şi a sesizat Direcția Naţională Anticorupţie şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-12Parerea ta...

MIHAI M.
12 Dec 2019

Atata timp cat transportatorii privati prospera "SMART" are tot dreptul sa chefuiasca .
CUC
12 Dec 2019

DOMNULE MINISTRU BODE, AM INTELES DIN DISCURSUL DOMNULUI PRIM MINISTRU ORBAN, CA TOTI DIN ECHIPA DRAGNEA, CUC, DANCILA PSD INTR- UN CUVANT SE DUC DUPA DUMNEALOR DE UNDE AU VENIT. DUPA CUM SE VEDE INSA, DOMNUL DOROBANTU DE LA CFR CALATORI , DOMNUL CHIPER DE LA CFR INFRASTRUCTURA NU SE URNESC DIN LOCURILE CALDUTE DE PSD- ISTI SADEA. AUZIM CA DOMNUL DOROBANTU NUMAI E PSD- IST, S- A CORCIT INTRE TIMP SI E CU PNL- UL. NOI STIM CA E CU GRUIA STOICA, STIM CA GFR'UL ESTE O UNITATE EXTERIOARA A SRI- ULUI, DECI PANA LA URMA DOROBANTU AL CUI O FI? DOMNUL CHIPER E CLAR, E DE LA TELEORMAN, E PSD- IST, CREDEM CA STIE CA PLEACA. ASTEPTAM DOMNULE MINISTRU CA DISEARA LA EMISIUNEA DE LA B1 TV A DOMNULUI NANASTIRE, SA NE SPUNETI SI NOUA, DE CE DOMNUL DOROBANTU CAND A PRIMIT SUBVENTIA DE LA STAT, ANUL ACESTA, IN LOC SA PLATEASCA TUI- UL LA INFRA, A PLATIT FIRMELE SI ALTE INTERESE INCALCAND ORDONANTA DE GUVERN? STIM CA DOROBANTU SE LAUDA CA E PRIETENUL TUTUROR ACUM.
DORU
12 Dec 2019

Dorobantu nu are niciun Dzeu.Calca pe cadavre ptr a-si realiza interesele.Acest Apostol de la Audit e un pensionar de la Armata, dat afara ptr niste matrapazlicuri facute, si ca sa obtina ceva totusi s- a pensionat la varsta de 40 de ani de la armata, si a venit la CFR pe o gramada de bani.Are pensie 9000 de lei si salariu la CFR de 12 100 lei lunar. Si e aghiotantul pupincurist al tuturor directorilor care au fost la conducere.Adica un cfr- ist de o viata nu poate obtine postul de sef la audit ptr ca un pensionar de la armata are trecere la directorul Dorobantu. Nu va e bai rusine? Sindicatele de la cfr nu aveti nimic de spus? Dati- l băi afară, să stea acasă că are un sac de bani pensie de la armata. Băi sindicatelor, ce economie aduceti la calea ferata? Ati cazut la pace cu Dorobantu? Domnule ministru, aveti in vedere sa- i da ti afara din calea ferata pe toti psd- istii astia care au facut jaf la cfr. Hai, la multi ani si doamne ajuta dragi cfr- isti.
NIKKON
13 Dec 2019

De cand a revenit in functia de director la CFR Calatori incearca cu disperare,prin metode ilegale sa falimenteze societatea de reparatii CFR SCRL Brasov pentru a nu se mai plati datoriile acesteia catre ANAF si creditori .Asteptam institutiile statului sa ia masuri urgente pentru stoparea acestui individ care nu are nici o treaba cu legea!
IUSTIN BORS
13 Dec 2019

Daca in tara asta,democratica,liberala sau cum vrem noi să o numim, se mai respecta legile în vigoare, ar trebui, ca acest om bine înfipt si bine susținut să fie demis si spânzurat în fața gării de nord, dar cum legile nu se mai respecta, atunci cfr.istii de rând, vor fi biciuiti si ținuți sub jugul dictatorial pana cand vor sti sa- si unească forțele si sa răstoarne acest cuib de conducere al căii ferate române. Deci cfr-istule, dacă nu vrei sa lupți, atunci suporta si taci !
NAE CURCA
13 Dec 2019

Nu este adevarat. Lumea s-a distrat frumos la petrecere. Sa-i dea Dzeu sanatate la organizatori ca a fost mai frumos ca anul trecut, la 2cocosei. Sper ca este ultima petrecere cu dl Fabian.
TITI
13 Dec 2019

BĂI CURCA NAE, ESTI PARALEL CU TOATA LUMEA? ZI BĂ CA SPERI SĂ FIE ULTIMA PETRECERE CU DOROBANTU, ORI ESTI BARA- BARA CU EL? HAI SICTIR CU EL CU TOT, HAHALERELOR CARE SUNTETI. EL TE- A PUS BĂ BULĂ SA POSTEZI PROSTIA AIA? ORI TU ESTI APOSTOL ĂLA ȘI TE LAUZI SINGUR? E FOST FRUMOS PE BANII TĂI BĂĂI NEFERICITULE? CĂȚI BANI TI- A RĂMAS MĂ ȚIE DUPA PETRECERE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz