2020-02-21 15:23

Marian Oprișan îl ACUZĂ pe Liviu Dragnea că vrea să-l schimbe de la ŞEFIA CJ Vrancea

 |  00:23
Marian Oprișan îl ACUZĂ pe Liviu Dragnea că vrea să-l schimbe de la ŞEFIA CJ Vrancea

O ședință a Consiliului Județean Vrancea a scos la iveală tensiunile majore dintre Marian Oprișan și Liviu Dragnea. În această ședință, consilierii județeni ai PNL au dorit să inițieze un proiect de hotărâre pentru schimbarea din funcție a lui Marian Oprișan.

Președintele CJ Vrancea i-a acuzat pe doi parlamentari ai PNL, Cătălin Toma și Ion Ștefan, că au purtat negocieri cu Liviu Dragnea, în așa fel încât la Vrancea să trădeze o serie de consilieri PSD, iar Oprișan să fie schimbat din funcție.

”Mă îndoiesc că membrii PNL nu cunoșteau legea, dar probabil din dorința de a face cât mai suculente ședințele Consiliului Județean Vrancea au ținut să introducă acest proiect sau probabil, domnii senatori Cătălin Toma și domnul deputat Ioan Ștefan încă nu s-au înțeles cu Liviu (Dragnea n.r.) asupra membrilor din delegația care aparține grupului PSD din CJ Vrancea, care să vândă meciul în favoarea PNL. Eu vă dau o veste proastă, din acest punct de vedere: meciuri ați vândut numai dumneavoastră, pentru această națiune, dacă vreți să dau și exemple, dacă țineți neapărat”, a spus Marian Oprișan, în ședința CJ Vrancea.

Senatorul PNL, Cătălin Toma, susține că Oprișan îmbătrânește urât și neagă eventuale negocieri cu Liviu Dragnea.

”În ședința de astăzi a Consiliului Județean, consilierii județeni ai Partidului Național Liberal au cerut suplimentarea ordinii de zi cu un proiect bine documentat, prin care se cerea înlocuirea din funcție a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan. Așa cum era de așteptat, invocând conspirația mondială, Illuminati și pe Sfântul Duh, Oprișan a refuzat să treacă proiectul pe ordinea de zi. În plus am fost acuzat că împreună cu deputatul Ion Ștefan încercăm să-l ajutăm pe Dragnea să se răzbune. Unii oameni îmbătrânesc, politic vorbind, urât. Plini de teama că își pierd funcțiile și privilegiile, privind speriați în urmă ca nu cumva un Brutus să iasă din umbră”, spune Cătălin Toma.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-16Parerea ta...

PROROCUL
16 Feb 2018

TOTI CA VOI VOR ZBURA DIN POLITICA ROMANEASCA CAT DE CURAND., SI VOR RAMANE LA FEL DE BOGATI CUM ERATI VOI IN 1990.
TACHE
16 Feb 2018

Sa dispareti nemernicilor! Ca nu sunteti pusi pe viata in functiile astea.
ANONIM
17 Feb 2018

Sa nu uitam ca mafia psd s-a impotrivit aplicarii referendumului de 300parlamentari, s-a impotrivit alegerilor locale din doua tururi de scrutin, s-a impotrivit proiectului de lege in care penalii nu trebuie sa ocupe functii publice, s-a opus proiectului de lege privind doar doua mandate de parlamentar , ei dorind sa fie pe viata in functii publice. Au obtinut sustinere datorita votului dat in alegeri de analfabeti, interlopi, tzigani, lichele penale si alte gunoaie ale societatii. Acesta este electoratul mafiei psd-alde-udmr.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine