2020-07-04 03:26

Marian Vanghelie aruncă BOMBA serii: ”La Caracal sunt peste 100 de morți. Să se sape bine!”

 |  23:39
Marian Vanghelie aruncă BOMBA serii: ”La Caracal sunt peste 100 de morți. Să se sape bine!”

Marian Vanghelie consideră că pentru aflarea adevărului în cazul Caracal trebuie făcută o analiză amplă asupra celor care au condus România în ultimii 10 ani. El este de părere că în perioada următoare vor apărea dezvăluiri halucinante despre alte peste 100 de victime ucise în Caracal.

"Apropo de Caracal și de PSD, că acesta ar fi vinovat de ce  se întâmplă acolo. Îmi pare rău că cei din PSD nu ies public să spună ce cred că s-a întâmplat acolo! Problema de la Caracal aș despica-o și aș face o analiză mai amplă. Aș vrea să văd cine a condus ultimii 10 ani de zile, cum a fost condus ministerul de Interne, susținut de domnul Coldea și de domul Maior. Coborând de la domnul Tobă care a condus IGP-ul, ducându-mă în jos și văzând toți oamenii numiți în fiecare județ și întrebarea mea este: credeți că domnul Coldea nu a știut ce se întâmplă la Caracal sau domnul Tobă?

 O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște Clanuri care au condus țara asta.

Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni morți. Să se sape bine sub betoane...să se sape bine. O să aflați în următoarea periaodă cu toate formulele care se înceacă să se mușamalizeze...Acolo este o implicare mare", au fost declarațiile halucinante ale lui Marian Vanghelie pentru B1tv.

El a refuzat să spună însă de une are sursele pentru această informație, în ciuda insistențelor moderatoarei emisiunii și a invitaților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz