2019-10-14 06:30

Mărturii ULUITOARE: cine s-ar afla în spatele protestelor #REZIST

 |  10:58
Mărturii ULUITOARE: cine s-ar afla în spatele protestelor #REZIST

Printre participanţii la protestul de duminica seara, din Piata Victoriei, s-au remarcat liderii PNL, Ludovic Orban şi Raluca Turcan, dar foşti miniştri tehnocraţi, precum Raluca Prună şi Vlad Voiculescu. În acest context, Paul Hitter, un apropiat al organizațiilor și persoanelor care organizează proteste în România, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu, la ”Subiectiv”, acolo unde a explicat cine, cum și de ce organizează toate aceste mișcări de stradă.

”Nu putem vorbi de proteste spontane, ele sunt foarte bine organizate. În primă fază încearcă să se poziționeze neutru, dar mereu sfârșim cu o schimbare de guvern. În 2014 am primit și amenințări că nu mă situam de partea domnului Iohannis (...) Această gherilă din stradă, sper să nu se meargă pe modelul Ucraina, pentru că modul de a gândi este foarte apropiat”, a declarat Paul Hitter la Antena3, potrivit stiripesurse.ro.

Despre Florin Bădiță, cel din spatele paginii de Facebook ”Corupția ucide”, Hitter a spus ”Cred că este o fațadă. Cristian Neagoe, domnul Bumbeș, au devenit cunoscuți și odată cu intrarea USR în Parlament era nevoie de o față mai umană, pentru că se știa că dânșii sunt cam violenți”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-11Parerea ta...

@ CUCUVEAUA....
11 Dec 2017

NUMAI UN RETARDAT POATE GANDI CA ACESTE ACTIUN8 SUNT .....SPONTANE .... HANUL SI SCAUNUL CONTEAZA SI FRICA CA VOR RASPUNDE PTR TOT...CE AU FACUT . DE CE PARTIDELE CARE AU PARTICIPAT FĂRĂ AUTORIZAȚI E NU PLĂTESC IN FATA LEGII ???
@ CUCUVEAUA....
11 Dec 2017

NUMAI UN RETARDAT POATE GANDI CA ACESTE ACTIUN8 SUNT .....SPONTANE .... BANUL SI SCAUNUL CONTEAZA SI FRICA CA VOR RASPUNDE PTR TOT...CE AU FACUT . DE CE PARTIDELE CARE AU PARTICIPAT FĂRĂ AUTORIZAȚI E NU PLĂTESC IN FATA LEGII ???
NEGRO
11 Dec 2017

Domnul Paul Hitter are un cuvant de spus. Dupa domnii Dragnea, Tariceanu, Nicolicea, Serban Nicolae, agitatul Florin Iordache, mandria Facultatii de drept din Craiova, are si domnul Paul Hitter ceva de zis. Stiam ce ascund susnumitii. Dar ce are de ascuns domnul Paul Hitter? Dumnealui ne aseamana cu revolutionarii din Ucraina. Acolo KGB-istii au intrat. Desigur, cu mijloacele lor specifice. Marele Spion si-a facut datoria. Comparatia grijulie a intervievatului suna a amenintare. Desigur, nu impotriva macelarilor legilor justitiei si ai economiei libere. Impotriva noastra ca nu ne plictisim sa iesim in strada si sa clamam justitie si dreptate. Suntem suspecti. Dumnealor au puterea. Dar nu ne sperie. Nu ne mai sperie. Asta ii enrveaza. Si incep sa comita greseli. Deja s-au izolat de lumea civilizata. Ne-au izolat de fapt, dar lor nu le pasa. Noua da. Desi ne cadorisesc cu atatea epitete. Dar si acestea sunt rasuflate. Le-au uzat tovarasii Lenin, Trotki, Stalin, Ion Iliescu... Degeaba! Parca in gura susnumitilor care se bat in piept ca sun rromani, suna a fals. Dar fiecare pasare pre limba ei... piere. Noi continuam sa le spunem ceea ce sunt. Caci nu avem putere... Dar existam. Si nu cedam... Jos PDS-ALDE UDMR! Acolo unde va e locul! Nu in Parlamentul Romaniei!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray