2019-10-17 11:15

Mărturisirea lui GRINDEANU: „IORDACHE, prietenul meu!”. Cum îl caracterizează premierul pe fostul ministru al JUSTIȚIEI

 |  01:09
Mărturisirea lui GRINDEANU: „IORDACHE, prietenul meu!”. Cum îl caracterizează premierul pe fostul ministru al JUSTIȚIEI

Premierul Sorin Grindeanu l-a caracterizat, luni, pe fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, ca fiind ”un coleg cât se poate de bun”, de care îl leagă o prietenie, care a încercat să rezolve o problemă, dar care nu a ştiut să gestioneze comunicarea, care a fost deficitară.

”N-a fost o discuţie ieşită din comun. Eu cu Florin Iordache pot să spun că era... cam singurul din Guvernul României pe care îl ştiam de mulţi ani înaintea altor colegi. Şi dincolo de partea politică, ne leagă şi o prietenie. S-au făcut anumite lucruri legate nu de fond. Eu nu vreau să vorbesc de fondul problemei, ci de ceea ce am spus din prima seară şi anume de gestiunea comunicării deficitare”, a declarat Sorin Grindeanu la Antena 3.

Premierul a precizat că nu el i-a cerut demisia fostului ministru al Justiţiei Florin Iordache.

”Şi-a dat demisia domnul Iordache înainte de şedinţa de Guvern de joia trecută. Îmi pare rău, e un coleg cât se poate de bun, îşi va face treaba în Parlament, sunt convins, extraordinar de bine. Este un om care a încercat să rezolve o problemă care, trebuie rezolvată şi acum şi în următoarele săptămâni”, a adăugat Sorin Grindeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray