2019-07-22 23:32

Mărturisiri TERIFIANTE ale criminalei de la METROU. Magdalena Şerban a vorbit în PREMIERĂ

 |  18:02
Mărturisiri TERIFIANTE ale criminalei de la METROU. Magdalena Şerban a vorbit în PREMIERĂ

Magdalena Şerban, femeia care a împins două fete în faţa metroului, dintre care una a murit, a fost audiată miercuri de către magistraţii Tribunalului Bucureşti, unde a spus că a comis aceste gesturi necugetate pentru că a avut gânduri negre, însă totodată a adăugat că regretă faptele, scrie Mediafax.

„În luna decembrie am fost concediată de la Carrefour şi mediul meu de trai s-a redus. În zilele în care s-au întâmplat accidentele am căzut moral, îmi căutam de serviciu. Am căutat serviciu la chioşcurile de la metrou în ziua aceea. Am avut o ameţeală şi am avut o gândire negativă. Vreau să se ia în considerare boala mea, am fost internată şi în Spania. În decembrie 2017 m-am simţit foarte rău, pentru că eram nefolositoare. Am avut gânduri negre şi de aceea s-au intamplat aceste accidente. Regret faptele comise. Nu este caracteristic pentre mine. Am lucrat în comerţ şi mereu am fost în slujba indivizilor, atat în Spania, cât şi în Romania”, a spus Magdalena Şerban, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Femeia le-a mai spus judecătorilor că prima fată pe care a împins-o în faţa metroului, dar care a reuşit să se salveze la timp, semăna cu o tânără la care a mers în Spania. „Mi-au venit gânduri negre, să o împing pe podeaua dintre staţii. Pe prima fată am văzut-o prima dată cand aştepta metroul. Nu cunosc staţiile de metrou. Am împins-o o dată după care m-a împins şi ea, apoi am împins-o şi eu ca să nu cad pe podea. A opus rezistenţă. A venit metroul şi am plecat, am ieşit afară, am mâncat şi am cautat iar de serviciu pe la magazine şi am întrebat daca au nevoie de vânzător, nu am găsit şi m-am întors la metrou”, a mai mărturisit Magdalena Şerban.

„Pe peron, mă uitam la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu, la fiecare, ce face. Pe o fată care a venit mult spre mine în faţa mea am împins-o fără să-mi dau seama. A căzut pe şine şi nu se putea ridica de acolo pentru că era înălţimea mare. Doar un bărbat ar fi putut să o scoată de acolo. Când era cazută, striga ca pot să-i iau geanta, moment în care eu am dat cu piciorul în geantă. Fata era cu mâinile întinse, iar geanta era în una din mâinile ei. Nu am încercat să o ajut şi nu am văzut lovitura dată de metrou pentru că am plecat. (...) Toate persoanele care erau acolo au văzut că era cineva pe şine, dar nu a sărit nimeni pentru că venea metroul. Am plecat de acolo şi am auzit ţipete, dar eu eram deja pe scările rulante. Apoi am plecat să-mi cumpar pantaloni şi de acolo m-a luat Poliţia. Am stat două ore să-mi cumpăr pantaloni. Nu m-am întrebat ce a păţit persoana pe care am împins-o pe şină, pe mine mă interesa să-mi gasesc pantaloni mai ieftin. Regret faptele comise. (...) A doua fată nu a opus rezistenţă pentru că era mai slăbuţă. Nu m-am gândit să le imping pe fete le fel. Nu m-am gândit la aşa ceva. Nu ştiu de ce nu a opus rezistenţă a doua fată, poate era şi mai neatentă”, a conchis acuzata.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-12Parerea ta...

FLOREA BUNEA
14 Sep 2018

la spanzuratoare cu tine.facut asta in vazul multimii sa numai indrazneasca nimeni.legile in Romania sant facute cum stim si se respecta la fel.cel cu bani scapa cu pedeapsa mai mica.luati aminte de la americani........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray