2020-02-16 20:40

Maşinile parcate neregulamentar în sectorul 6 au fost ridicate, ieri, în lipsa poliţiştilor comunitari, aflaţi la examen

 |  19:11
Maşinile parcate neregulamentar în sectorul 6 au fost ridicate, ieri, în lipsa poliţiştilor comunitari, aflaţi la examen

Angajaţii firmei care ridică maşinile parcateneregulametar în sectorul 6 al Capitalei, Ilcor Auto Eco, şi-au desfăşurat, ieri,activitatea în lipsa poliţiştilor comunitari, deşi sunt obligaţi să-i aibăalături de ei, la intervenţii. Motivul: poliţiştii susţineau examenul deocupare a posturilor restructurate.

Toţi poliţiştii comunitari ai sectorului 6 au susţinut,ieri, examenele pentru ocuparea celor 372 de posturi rămase în urma restructurăriiDirecţieiGenerale de Poliţie Comunitară a Sectorului 6, prin hotărârea Consiliului Local din data de 12 august, adoptată în bazaOrdonanţei de Urgenţă a Guvernului 63/2010 privind disponibilizările dinsectorul bugetar. Despre această şedinţă a consilierilor din sectorul 6 aţiputut citi, de altfel, în paginile ziarului „Puterea” din data de 15 august.

Astfel, de dimineaţa şi până seara, respectiv înainte şidupă examenul susţinut la ora 13.00, nici un angajat al Poliţiei Comunitare dinacest sector nu se afla pe străzi. În special cei de la compartimentul deridicări de maşini. În aceste condiţii, angajaţii firmei Ilcor Eco Auto şi-auvăzut nestigheriţi de treabă săltând autoturismele parcate neregulametar fărăsă fie asistaţi de poliţişti, deşi acest aspect constituie o obligaţie înactivitatea lor. Echipele firmei de ridicări de maşini nu au ţinut cont decâtde indicaţiile Brigăzii de Poliţie Rutieră, care le-a precizat locurile în careautoturismele sunt oprite în locuri nepermise. De altfel, aceasta este şiprocedura, respectiv poliţiştii rutieri constată parcarea neregulamentară aunei maşini, filmează, notează ora şi comunică firmei specializate locul, tipulşi numărul autovehiculului. Apoi, echipele societăţii care are contract încheiatcu primăria de sector sunt însoţite obligatoriu în teren de poliţiştiicomunitari. Ieri însă angajaţii firmei Ilcor Eco Auto au acţionat singuri,ridicând maşinile parcate neregulamentar şi transportându-le în parcul de pestrada Mănăstirea Văratec.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine