2019-12-05 21:40

MAZĂRE şi-a luat IUBITA în Madagascar! Roxana este ŞEFA resortului ridicat pe malul oceanului de fostul edil

 |  15:07
MAZĂRE şi-a luat IUBITA în Madagascar! Roxana este ŞEFA resortului ridicat pe malul oceanului de fostul edil

Radu Mazare nu a plecat singur in Madagascar. In afara de frate, fostul primar al Constantei si-a luat cu el si iubita. Aceasta este sefa la complexului construit de fostul primar la malul oceanului.

Radu Mazare s-a asigurat ca nu se plictiseste in Madagascar, acolo unde s-a refugiat de aproximativ doua luni. Fostul primar al Constantei a luat-o cu el si pe iubita oficiala, Roxana Mihalache, considerata o persoana de maxima incredere pentru politicianul care intampina ceva probleme penale.

Citeşte şi Prima măsură în cazul fugii lui Radu Mazăre ar putea fi luată joi. Fostul edil a plecat în Madagascar în prima zi de Crăciun

Iubita lui Radu Mazare este sefa la hotelul din Madagascar

Roxana Mihalache apare ca gazda si proprietar al Mantasaly Resort, hotelul lui Mazare din Madagascar, pe una dintre cele mai populare platforme de turism: Airbnb. Fostul model s-a inscris pe platforma inca din 2015 si tot de atunci se ocupa de afacerea din Africa. Clientii resortului au doar cuvinte de lauda la adresa Roxanei, despre care spun ca este o gazda primitoare. Deocamdata, Radu Mazare ramane „in umbra", el nefiind de gasit pe nici una dintre fotografiile postate pe site-urile care prezinta Mantasaly Resort. Totusi, decizia de a o lasa pe Roxana sa se ocupe de afacere denota faptul ca fostul politician are incredere totala in blonda, scrie Kanal D.

Roxana Mihalache este iubita oficiala a lui Radu Mazare de aproape 18 ani. Mazare practic "a crescut-o" pe Roxana, care la randul ei, a acceptat toate infidelitatile fostului edil. Mazare nu s-a sfiit sa se afiseze cu alte femei, de-a lungul relatiei cu Roxana si chiar sa povesteasca despre aventurile lui. De asemenea, Roxana a trebuit sa renunte la o afacere in Romania pentru a avea grija de resortul din Madagascar. Ea detinea o casa de moda in Constanta, lansata oficial in 2013. Colectiile Roxanei au facut senzatie la acea vreme, mai ales ca printre modele s-a numarat insusi Radu Mazare, dar si alte vedete cum ar fi Vladimir Draghia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-20

Mai multe imagini:
MAZĂRE şi-a luat IUBITA în Madagascar! Roxana este ŞEFA resortului ridicat pe malul oceanului de fostul edil
zoom
MAZĂRE şi-a luat IUBITA în Madagascar! Roxana este ŞEFA resortului ridicat pe malul oceanului de fostul edil
zoom
Parerea ta...

”TIPA” IO ZIC
21 Feb 2018

că-i TRAVESTIT! Are moacă de mascul...sau mai știi, poate e juma-juma...adică hermafrodit...
CUCUVEA!
21 Feb 2018

”avem și noi un fetish în Israel...”?! Dezvoltă oleac subiectul!
LEVST.
22 Feb 2018

Si mie imi par a avea mutre -macar- sarite din tipar, amandoi, par a fi eqvine! Probabil CAI(***)! Iar in context, sa nu uitam , " C'are cai invatati, Si caini mai barbati.", daca au ajuns acolo cu milioanele , e clar ca nu sunt prosti, iar "mazare in umbra", este iarasi, un tertip bun, daca a trecut totul pe numele ei, chiar daca el va fi extradat si va servi cateva luni de parnaie(2***) , in final va ramane cu banii, si cu afacerea producatoare de bani... (*** care-i cal tiganesc, care-i cal boieresc, e alta poveste, insa amandoi sunt boieri...;2*** zic cateva luni, ca -aproape-orice judecator de pe meleagurile noastre, este mare amator de o vacanta gratuita, macar de 2 saptaamani, in Madagascar...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray