2020-04-07 11:44

MEDIC primar șef de la Spitalul “Alexandru Obregia”, anchetat de DNA pentru luare de MITĂ

 |  15:22
MEDIC primar șef de la Spitalul “Alexandru Obregia”, anchetat de DNA pentru luare de MITĂ

Un medic de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia” este cercetat de DNA pentru luare de mită.

Medicul primar Elena Postolache ar fi primit peste 100.000 de lei de la reprezentanţii unei firme cu care unitatea medicală a avut contract, pentru a întocmi referate de necesitate privind achiziţia de produse necesare laboratorului de analize medicale, scrie News.ro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Elena Postolache, la data faptei medic primar şef la Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia”, pentru luare de mită în formă continuată. Potrivit DNA, în perioada 29 august 2014 - 19 iunie 2015, în contextul derulării unor contracte încheiate între Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia” şi o societate comercială, Elena Postolache ar fi primit în trei tranşe, de la reprezentanţii firmei respective, suma totală de 102.200 lei.

"Banii respectivi, ce ar fi reprezentat 3,5% din valoarea fără TVA a facturilor emise de societatea respectivă şi achitate de către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, ar fi fost primiţi de inculpată în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, şi anume întocmirea unor referate de necesitate pentru achiziţia de produse necesare Laboratorului de analize medicale", transmite DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine