2020-08-05 14:48

Medicii legisti: Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a tras cu arma

 |  17:22
Medicii legisti: Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a tras cu arma

Raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în cazul lui Gheorghe Vlădan întocmit de Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” precizează că Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, “are discernământul păstrat în raport cu faptele pentru care este cercetat”.

Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” a trimis Parchetului General raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în cazul lui Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, concluziile fiind că acesta “are discernământul păstrat în raport cu faptele pentru care este cercetat”.

Pe 5 martie, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa, şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon. Două femei au murit pe loc, printre care şi soţia lui Vlădan şi şase persoane au fost rănite.

Gheorghe Vlădan, angajat al MAI din 2007, într-o structură auxiliară, deţinea arma legal din 2010 şi a fost testat psihologic ultima oară anul trecut. El a fost arestat a fost arestat preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav şi tentativă la omor calificat şi deosebit de grav.

Cauza a fost preluată de la Parchetul Tribunalului Bucureşti de o echipă operativă formată din procurorul-şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ, Valentin Şelaru, şi un alt procuror, precum şi ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz