2020-07-11 02:47

Medicul lui Nicuşor Constantinescu susţine că nu a greşit cu nimic în privinţa stării de sănătate a acestuia

 |  11:15
Medicul lui Nicuşor Constantinescu susţine că nu a greşit cu nimic în privinţa stării de sănătate a acestuia

Medicul Şerban Cocioba, cel care a semnat raportul medical al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu, a precizat, că nu a greşit cu nimic. Documentul semnat de doctor arată că şeful CJ nu are voie să părăsească SUA, din cauza faptului că starea sa de sănătate nu-i permite.

Medicul a ţinut să precizeze faptul că are o licență de practică valabilă și că doar instituțiile abilitate din SUA îi pot contesta capacitatea profesională.

În ceea ce priveşte pacientul Nicușor Constantinescu, doctorul susţine că raportul său nu a făcut nimic altceva decât să confirme dosarul medical furnizat de spitalul John Hopkins și de cele trei scrisori medicale ale doctorului Mohamad Allaf, apostilate de Departamentul de Stat american.

Medicul Șerban Cocioba a mai precizat în comunicatul de presă, că îşi rezervă dreptul să-i acţioneze în instanţă pe care care fac afirmații defăimătoare la adresa sa.

”Sunt gata să susţin oricând şi oriunde concluziile acestui raport. Confirmarea de către Departamentul de Stat a celor trei scrisori medicale de la John Hopkins este trecută sub tăcere de către cei care defăimează raportul medical emis de mine. Îi atenţionez public pe defăimătorii mei că îmi rezerv dreptul de a-i acţiona în instanţă pentru atacurile la probitatea mea morală şi profesională", a precizat medicul Şerban Cocioba.

Controversele în privința doctorului au apărut în momentul în care avocatul lui Nicușor Constantinescu, Marius Mocanu, a depus la dosarul certificatelor de urbanism și controalelor Curții de Conturi în care este judecat preşedintele CJ, documente medicale care atestă gravitatea bolii de care suferă acesta, documente care pot justifica neîntoarcerea sa în țară


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-09Parerea ta...

AM INTELESS, DE LA TV,
14 Iul 2014

ca medicului asta - Cocioaba, i s-ar fi retras licenta, in urma unor nereguli pe-acolo, pe unde profeseaza ACUM, ca sa nu zic: potlogarii...
NA! DOCTOR DE 2 BANI:
17 Iul 2014

iese RAHATUL minciunii tale sfruntate, deasupra! Ce zici?! Mai sustii sus si tare in fata Depart.Statelor Unite "probitatea ta morala si profesionala?" Iti mai da mana sa ameninti pe 'defaimatorii' tai, ca-ti rezervi dreptul de a-i actiona in judecata?!
TAMPITUL!
17 Iul 2014

zici ca-i intr-un cabinet de ginecologie, unde DA SA NASCA, nu la oncologie :)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz