2020-07-11 04:37

Mesaj puternic al președintelui Tribunalului Timiș: Am vrea să desfiinţăm tot: Inspecţie, Secţie Specială, Curte Constituţională

 |  10:00
Mesaj puternic al președintelui Tribunalului Timiș: Am vrea să desfiinţăm tot: Inspecţie, Secţie Specială, Curte Constituţională

Preşedintele Tribunalului Timiş transmite pe o rețea de-a sa de socializare că magistraţii greşesc că nu se apără public și nu reacționează așa cum ar trebui în fața abuzurilor la care sunt supuși

"Greşim când urlăm în stradă că nu vrem să răspundem. Am vrea să desfiinţăm tot: inspecţie, secţie specială, curte constituţională. Dar am tăcut mâlc când în DNA se înfiinţa pe şest o direcţie ce ne viza doar pe noi. Direct şi fără menajamente. Cine să se obosească, însă, să citească raportul inspecţiei judiciare?

Greşim când cerem independenţa fără să avem cel mai mic habar despre ce înseamnă, de fapt. Greşim când nu ieşim în stradă să vă apărăm şi să ne apărăm de dosare la comandă, de cătuşe abuzive şi de minciuni rostogolite. Greşim când închidem ochii la mizeriile unora care se pretind a ne fi colegi.

Când îi apărăm furibund, ştiind ca minţim şi vă înşelăm. Greşim când tăcem, complice, când întoarcem capul. Când nu spunem adevărul pentru că ne e frică. Greşim că nu ieşim să explicăm anumite decizii care pe voi vă revoltă, dar care au suport legal", explică magistratul Adriana Stoicescu.

Ea pune unele greşeli ale magistraţilor pe seama voumului mare de activitate.

"Greşim? Da. Zilnic, probabil. Pentru că intrăm în sală cu zeci de dosare. Pentru că legile se schimbă de dimineaţă până seara de 3 ori. Pentru că înalţii legiuitori nu răspund niciodată pentru legile proaste pe care vă aşteptaţi să le aplicăm şi să facem dreptate.

Politicieni de doi bani, fără soluţii şi fără responsabilitate, care ne transformă tot timpul în ţinte şi pretexte, bucuroşi că au la îndemână un ţap ispăşitor. Cu complicitatea unora dintre noi, papagali vorbitori ce se cred vulturi maiestuoşi, răcnind despre independenţă după ce au fost ţuţări pe lângă politicieni.

Cu complicitatea unora dintre noi, veşnic respinşi sau refuzaţi, complexaţi şi frustraţi, avizi de atenţie şi preamărire, gata oricând să arunce în aer sistemul doar-doar se văd pe la vreo televiziune sau citesc babele din sat despre ei într-o fiţuica anostă", mai arată sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-26Parerea ta...

CETATEAN
27 Dec 2019

Sat fara ciini . Fiecare face ce vrea cu soarta oamenilor . Nimeni nu are raspundere , de nimic
COMISARUL PARAIPAN
27 Dec 2019

cum e cu privatizarile ilegale? in constitutie scrie ca resursele naturale nu se vand si nu se privatizeaza.Nastase a vandut totul parca era mostenirea lui personala toata Romania.si ce n-a vandut Nastase au vandut altii dupa el.E cazul sa se confiste toate escrocheriile astea facut de mafiotii si coruptii din politica de cumetrie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz