2020-07-07 01:36

Mihai Stoica şi Gheorghe Neţoiu cer anularea pedepselor primite în dosarul Transferurilor

 |  13:27
Mihai Stoica şi Gheorghe Neţoiu cer anularea pedepselor primite în dosarul Transferurilor

Gheorghe Neţoiu şi Mihai Stoica au depus la Tribunalul Bucureşti cereri de revizuire, prin care cer anularea pedepselor pe care le-au primit de la judecătorii Curţii de Apel în dosarul Transferurilor. Cei doi au fost condamnaţi la trei ani şi patru luni, respectiv trei ani şi şase luni de închisoare.

Instanţa a stabilit termenul de judecare a cererii de revizuire a pedepsei în cazul lui Gheorghe Nețoiu în 2 septembrie, iar pentru acţiunea lui Mihai Stoica nu a fost stabilită deocamdată data la care va fi analizată.

Instanţa supremă a respins definitiv, în 25 iulie, cererile de recurs în casaţie înaintate de şapte din cei opt oameni de fotbal condamnaţi în dosarul transferurilor.

"Respinge, ca inadmisibile, cererile de recurs în casaţie formulate de inculpaţii Popescu Gheorghe, Copos Gheorghe, Stoica Mihai, Borcea Cristian, Becali Ioan, Becali Victor şi Neţoiu Gheorghe împotriva deciziei nr. 222 din 04 martie 2014 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a II-a penală. Respinge cererile de suspendare a executării deciziei penale atacate formulate de inculpaţii Popescu Gheorghe, Neţoiu Gheorghe şi Stoica Mihai. Respinge cererea de sesizare a Curţii Constituţionale formulată de inculpatul Copos Gheorghe, pe care şi-a însuşit-o şi inculpatul Stoica Mihai", arăta instanţa.

Conform prevederilor legale, rolul recursului în casaţie este de a cere ICCJ să stabilească dacă hotărârea atacată este în conformitate cu regulile de drept aplicabile.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz