2019-10-16 02:49

Ministerul pentru IMM-uri, blocat de blonda lui LAUFER. Cine este Gianina Iulia Furfurică

 |  13:13
Ministerul pentru IMM-uri, blocat de blonda lui LAUFER. Cine este Gianina Iulia Furfurică

De vreo două luni de zile, activitatea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat este dată peste cap sau bine spus este blocată dintr-un motiv incredibil.

Ministrul Ilan Laufer și-a tras o nouă consilieră pe care, imediat, a plasat-o ca șefă de cabinet. Numele cerberului de la ușa ministrului Laufer este binecunocut în presa tabloidă: Gianina Iulia Furfurică. Ce  studii are? Care este experiență profesională în administrația centrală? Ce o recomandă pentru acest post? Sunt întrebări firești și normale la care, deocamdată, ministrul Ilan Laufer nu a răspuns. În schimb, de când Gianina Iulia Furfurică a devenit șef de cabinet, intrarea angajaţilor la ministrul Ilan Laufer a devenit aproape imposibilă, iar secretarii de stat sunt obligați acum să se înscrie în audiență sau să stea cu orele pe la ușa acestuia. Degeaba tot insistă angajații și demnitarii care vin cu probleme urgente, Laufer nu are timp decât pentru blonda Furfurică. Cine nu este în grațiile Iuliei Furfurică n-are trecere la Ilan Laufer. Dar cine este de fapt Gianina Iulia Furfurică? 

Ospătăriţa care a „spart” familia MARINESCU

Numele Gianinei Iulia Furfurică a apărut în presa tabloidă prin 2007-2008, atunci când fostul patron al echipei de fotbal Politehnica Timișoara, italianul Claudio Zambon, se afișa cu ea prin cluburile de fițe. Ulterior, Zambon a anunțat că a rupt relația cu Iulia Furfurică și din cauza infidelității acesteia, întrucât ea devenise iubita doctorului George Marinescu, soțul Simonei Marinescu, fostă senatoare și ministru al Muncii, cu mulți ani în urmă. Pe data de 31 august 2009, Cancan.ro relata despre faptul că doctorul George Marinescu a fost surprins împreună cu amanta sa, de 23 de ani, Gianina Iulia Furfurică, originară din satul buzoian Boldu, fostă ospătăriță la cazinoul Vernescu.

“Fostul secretar de stat la Ministerul Muncii, Simona Marinescu, supranumit "Doamnă de fier", trăiește o adevărată dramă sentimentală. Căsnicia acesteia este pe cale să se destrame din cauza relației extraconjugale pe care soțul ei, un doctor renumit, o are cu o tânără de 23 de ani. Daca pe plan profesional lucrurile merg cât se poate de bine, situația este total diferită în ceea ce privește viața personală. Soțul Simonei Marinescu, doctorul George Marinescu, are o relație paralelă cu o tânără de 23 de ani, o anume Geanina Iulia Furfurică. Aceasta și doctorul Marinescu s-au cunoscut pe vremea când soțul fostului demnitar lucra la Spitalul Militar. Treptat-treptat, cei doi s-au apropiat, ajungând să aibă o relație amoroasă, despre care sursele noastre susțin că Simona Marinescu a aflat de curând. Interesant este însă că această Gianina Furfurică pare să facă orice este posibil pentru ca "Doamna de fier" să se despartă de soțul ei. Astfel, fostul secretar de stat la Ministerul  Muncii a primit atât pe telefonul mobil, cât și pe e-mail, mai multe mesaje de amenințare din partea amantei soțului ei, lucru care a determinat-o pe Simona Marinescu să depună și o plângere la poliție. Pe de altă parte, Geanina Furfurică, care în trecut a fost ospătăriță la cazinoul Vernescu, are la rândul ei o altă relație. Ea este iubita celebrului Claudio Zambon, un personaj implicat în scandalul privind palmaresul echipei Poli Timișoara. Acesta știe de mai mult timp despre legătura dintre tânăra lui concubină și doctorul Marinescu, dar Geanina i-a garantat că tot pe el îl iubește. Și o vreme a crezut-o. Acum însă Zambon e decis să pună punct acestei situaţii”, se menționa, în anul 2009, în Cancan.

Amantlâc cu iz penal

Potrivit Cancan, amanta doctorului Marinescu a avut o ascensiune extrem de fulminantă. „Născută în satul Boldu, în apropiere de Râmnicu Sărat, Geanina Furfurică a fost nevoită să trăiască o perioadă din salariul de ospătăriță. Norocul se pare însă că i-a surâs, astfel că tânăra a ajuns să lucreze la Agenția pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale, în subordinea lui Marcel Hoară, unul dintre cei mai cunoscuți membri ai PD-L, la acea vreme. Acest serviciu îi poate aduce însă mari necazuri fostei ospătărițe. Astfel, conform informațiilor noastre, DNA a interceptat mai multe convorbiri telefonice în care aceasta le promitea unor prieteni de-ai lui George Marinescu că vor câștiga licitații în schimbul unor comisioane. Pentru moment, informația nu a fost confirmată de DNA. Dincolo de acest fapt, Geanina Furfurică se gândește să facă o carieră și în politică. În acest sens, ea a devenit zilele trecute secretar al organizației de tineret a PD-L Gorj, cu largul sprijin al șefului ei de la Agenție, Marcel Hoară. Contactată de CANCAN, Simona Marinescu ne-a confirmat cu eleganță întreagă poveste. "E adevărat că în viața lui George (n.n. - soțul Simonei Marinescu) a apărut o domnișorică, dar cred că e doar o aventură, că e trecătoare! Mai multe nu vă pot spune. Poate va spune el!". În ce privește plângerea făcută la poliție împotrivă amantei, "doamnă de fier" ne-a mărturisit că a primit mai multe sms-uri de amenințare și era normal să sesizeze autoritățile. "Sper însă să nu se ajungă mai departe decât  acum!", ne-a  spus Simona Marinescu”, scria Cancan în anul 2009.

Combinată în afaceri cu  Udrea

Publicația locală „Gorjeanul” a dezvăluit în anii trecuți că Furfurică a mai fost implicată într-un scandal. „De această dată, un personaj important aici apare și actualul ministru al Turismului, Elena Udrea. Asta după ce ministrul Turismului vinde, tot în 2009, o vilă contractată prin ANL în cartierul secret de pe malul lacului Grivița, fără ca aceasta să fi fost finalizată, cetăţeanului italian Claudio Zambon, pentru 50.000 de euro. Udrea a fost acuzată, la acea vreme, că a încălcat contractul cu Agenția Națională pentru Locuințe deoarece imobilele construite prin programele ANL nu pot fi înstrăinate înainte de finalizarea acestora și cu atât mai puțin unui cetăţean străin. Cu toate acestea, Zambon pune mâna pe vilă, deși nu a reușit să încheie lucrările de construcție nici în ziua de azi, dar scoate vila la vânzare cu 400.000 de euro. Firma lui Zambon era administrată de aceiași Iulia Geanina Furfurică. În 2009, Parchetul de pe langă Tribunalul București începuse urmărirea penală împotriva afaceristului, implicată fiind și Furfurică, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de inşelăciune”, relata Gorjeanul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Ian 2018

ha ha....Simona Marinescu pe care au trimis-o evreii in Irak si afghanistan sa le acopere urmele..si tot asa mai departe..................iar cazinoul Vernescu erau tot ei...toate parasutele de acolo au fost aduse de ei in politica sa le faca treburile murdare...ca doar nu e Udrea singura curva din bordel care stie sa stea in patru labe
RO TARA DE MARLANI
22 Ian 2018

CIOCIOLINELE MASCULINE SI FEMININE DIN RO NU POT VIETUI IN RO DEACT IN SISTEMUL POLITIC DE KKT DAMBOVITEAN.........
LEVST.
22 Ian 2018

Liviu -Ali Baba, se pare ca vrea sa promoveze femeile, insa -acum e sigur- face alegerile pe baza rezistentei in harem, putem zice liviu-Ali-Baba si All-babele , conduc noul Turn Babel, Romania...
LEVST.
22 Ian 2018

Daca foto. cu prim-ministressa sunt recente( vai si vai, daca sunt mai vechi!) , sefa All babelor poate fi expusa 'in nature", la muzeul de ceara al celebrei Madame Tussauds, poate mai deschide o expozitie cu Chamber of Horror si in Pakistan...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray