2020-07-11 02:31

Ministerul Sănătății va fi executat silit

 |  10:50
Ministerul Sănătății va fi executat silit

Ministerul Sănătății va fi executat silit deoarece nu a achitat daunele stabilite de instanța de judecată părinților victimelor de la Maternitatea Giulești. Executorul judecătoresc a afirmat că urmează să fie pus sechestru pe bunurile mobile aflate în proprietatea instituției publice.

"Ministerul Sănătății avea obligația încă de pe 7 iunie să ne prezinte o listă completă cu bunurile aflate în patrimoniu persoanei juridice MS. Nu au trimis această listă", a precizat la  intrarea în sediul Ministerului Sănătății executorul judecătoresc.

Surse din Ministerul Sănătății, citate de Agerpres, au afirmat că ar putea să fie pus sechestru pe mai multe mașini, dar și pe mobilier și calculatoare care aparţin instituției.

Ministerul Sănătății a primit somație de executare silită pentru suma de peste patru milioane de euro stabilită de instanță după incendiul din anul 2010 de la Maternitatea Giulești.

Pe data de 16 august 2010, în salonul de Terapie Intensivă nou-născuți, din Secția de Neonatologie a Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sârbu", a izbucnit un incendiu în urma căruia șase bebeluși au murit. De asemenea, alţi cinci au suferit vătămări corporale grave.

Incendiul a făcut şi o pagubă materială de 1.500.602 lei, prin distrugerea aparaturii medicale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz