2020-04-05 22:07

Ministrul de Externe şi-a impus fosta secretară pe funcţia de secretar general

 |  13:04
Ministrul de Externe şi-a impus fosta secretară pe funcţia de secretar general

În cabinetul Orban, Bogdan Aurescu a revenit la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, după ce a mai avut un mandat şi în guvernarea Cioloş.

În primul său mandat, Bogdan Aurescu a adus-o ca şef de cabinet pe Daniela Mihaela Cămărăşan, iar după debarcarea sa de către PSD, a avut grijă ca aceasta să fie trimisă ca diplomat într-una din ţările baltice. Acum, când Aurescu a revenit ca ministru al Afacerilor Externe, a impus-o ca secretar general al acestui minister chiar pe fosta sa şefă de cabinet, ceea ce este cam pe lângă lege, întrucât Daniela Mihaela Cămărăşan nu este înalt funcţionar public, aşa cum prevede legislaţia românească pentru ocuparea acestui post.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-23Parerea ta...

TILICA
27 Dec 2019

O FI EL COMPETENT DAR IUBESTE PREA MULT SINECURISMUL. Toate neamurile si cunostintele lui sunt angajate la MAE
COMISARUL PARAIPAN
27 Dec 2019

pai si care e problema? probabil are nevoie de o persoana de incredere .Aurescu e un tip foarte profesionist si respectabil
CURIOSUL
27 Dec 2019

Comisare PARAIPAN stai prost cu ANTICORUPTIA.ORICE ANGAJAT PALTIT DIN BANUL PUBLIC TREBUIE SA AIBA PE LANGA COMPETENTA SI MORALITATE SI INTEGRITATE. La voi la MAI nu se utilizeaza asemenea notiuni.....????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine