2019-08-20 05:01

Ministrul JUSTIȚIEI s-a întors din turul PUȘCĂRIILOR: “Am văzut oameni cu faţa tumefiată de muşcături de căpuşe!”

 |  12:58
Ministrul JUSTIȚIEI s-a întors din turul PUȘCĂRIILOR: “Am văzut oameni cu faţa tumefiată de muşcături de căpuşe!”

Sunt aproximativ 28.000 de deţinuţi pentru care nu se respectă condiţiile minimale de viaţă, a declarat, sâmbătă seară, ministrul Justiţiei, Florin Iordache, după vizitele efectuate în penitenciare.

"Dacă ţinem problema sub preş ne vom trezi cu o decizie pilot care ne va condamna. Sunt aproximativ 28.000 de deţinuţi pentru care nu se respectă condiţiile minimale de viaţa. Asta înseamnă o penalizare de 80 de milioane de euro pe an(...). Noi trebuie să demonstrăm la CEDO că putem face ceva. Simpla amendă care va fi luată din banii românilor nu va rezolva problema (...) Violatorii şi criminalii sunt excluşi. Ultima lege a graţierii a fost dată în 2002. Nu e o soluţie minune, trebuie să venim şi cu alte legi”, a declarat ministrul Justiţiei, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Florin Iordache s-a arătat nemulţumit de condiţiile din închisori.

"Am văzut oameni cu faţa tumefiată de muşcături de căpuşe. Oamenii ăia nu sunt condamnaţi la moarte. Deci când vezi oameni şi gândaci care trec peste ei...pentru că într-o cameră de 4 pe 4 stau 20 oameni. Oamenii ăştia nu patru metru cât prevede legea, oamenii ăştia stau sub un metru pentru fiecare om", a mai spus lorin Iordache.

Proiectul de ordonanţă de urgenţă privind graţierea a fost îmbunătăţit, a mai precizat ministrul Justiţiei.

„Proiectul pe care noi l-am înaintat va fi îmbunătăţit. Dar a-l respinge şi a spune că România nu e pregătită, să ne dea altcineva o soluţia pentru a nu plăti din aprilie 80 de milioane de euro”, a adăugat Florin Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

STOICA VALERICA
29 Ian 2017

Bai oameni buni ce tot atata dezbatere pe tema asta parerea mea este ca toti cei care au ocupat functii politice sa nu beneficieze de amnistie si gratiere si asa dragnea si compania merg la puscarie
MAFIA.PSD.
29 Ian 2017

Plagiatorule, lucrarea ta de doctorat este plina de ideile altor intelectuali care au invatat si au muncit pentru ele. TU ESTI O CAPUSE IN BREASLA JUSTITIEI. DERATIZAREA TREBUI INCEPUTA CU TINE LICHEA BOLSEVICA. POATE NE SPUI CATE CAPUSE AVEA voiculescu , fenechiu si ALTI SCRIITORI. ABIA ASTEPT SA CITESC CARTILE LUI dragnea , ponta sova , blaga , udrea , ghita , etc. PE ASTIA II APERI TU MISIONARULE MINCINOS.
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
29 Ian 2017

te pis pe tine ba . VREI SA SCOTI DIN PUSCARIE PE ROCO ARABU DIN CARACAL . FINUL TAU . DAR SI PRIMARUL DIN CARACAL . AI DISTRUS SI VINDUT FABRICA DE VAGOANE CARACAL
ADRIAN
30 Ian 2017

Bai tampitule, tu te-ai uitat in oglinda.
PISTICOAIE
30 Ian 2017

Grăbește-te cu igienizarea ca de... grațiere nici nu poate fii vorba!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray