2020-03-28 18:03

Ministrul Sănătății, ACUZAT că operează în continuare la spitalul privat

 |  22:09
Ministrul Sănătății, ACUZAT că operează în continuare la spitalul privat

Atât Victor Costache, ministrul Sănătății, cât şi Horaţiu Moldovan, secretar de stat, şi-au păstrat calitatea de medici şi operează în timpul liber, la clinicile Polisano Sibiu (grupul Medlife), respectiv Spitalul Sanador, dezvăluie Libertatea.

Sanador a confirmat, pentru Libertatea, informaţia potrivit căreia chirurgul Horaţiu Moldovan a păstrat colaborarea cu spitalul privat şi după ce a devenit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

“Vine la Sanador zilnic, începând cu orele 16, şi-a schimbat programul”, a declarat, pentru Libertatea, Carmen Chioţea, director de marketing la Sanador. 

Horaţiu Moldovan are cu spitalul un contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, a confirmat unitatea privată. Şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache operează pacienţi cu probleme cardiovasculare la Sibiu. În timpul liber, când nu decide politicile sănătăţii care îi afectează atât pe aceştia, cât şi spitalele private, cum este clinica Polisano, parte din grupul Medlife, cu care colaborează. 

Modificările promovate de Costache, Moldovan şi guvernul din care aceştia fac parte vor transfera mai mulţi bani din fonduri publice către spitale private ca Sanador sau Polisano/Medlife, aşa cum a arătat Libertatea. Este vizat inclusiv programul naţional de intervenţii cardiovasculare, la care cei doi participă în calitate de chirurgi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

ANONIM
30 Ian 2020

Le cr mai place acestor autiști sa mai sugă....la cat mai multe orificii....au gura mare...ii astept si la mine sa le dau sa sugă
KATY
31 Ian 2020

Nu inteleg de s-a alertat tota lumea asa ca ministrul sanatatii Costache munceste in afara orelor cand este la minister. In prezent in Romania este garantata proprietatea privata, este economie de piata, care se bazeaza pe cerere si oferta, este capitalism, nu. Este total gresit ca se mai aplica legea 188, prin care se interzice persoanellor care lureaza in domeniul public sa mai muncesca in alta parte, total gresit. Ce ne intreaba cineva cu ce crestem, educam copii, cu ce ne platim facturile, treaba omului pana la ce ora lucreaza ca sa poata trai. Nu este legal nici autoritatea ANI sa existe. Muncim daca vrem unde putem. Nu mi se pare corect sa i se ceara ministrului sanatatii sa se limiteze doar la functia de ministru, aceasta functie este temporara, omul nu poate sa s lase de meseria lui de baza mai ales ca este un chirurg renumit.
BABUIN
31 Ian 2020

Katy...nu vrei tu sa ALUPIGUS...De ce vrei sa dovedesti ca esti o absolventa a scolilor mentionate de basescu5629
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine