2019-08-19 04:35

Ministrul Sportului, artificiu revoltător pentru a-i mări salariul prietenei angajată pe post de şefă de cabinet

 |  13:16
Ministrul Sportului, artificiu revoltător pentru a-i mări salariul prietenei angajată pe post de şefă de cabinet

Ministrul Ioana Bran a angajat-o de două ori la rând pe prietena sa, şefa de cabinet, special pentru a-i mări acesteia salariul, potrivit tolo.ro. Şi asta în plin protest al oamenilor din sport, care au intrat în grevă din cauza remuneraţiilor mici.

Angajată încă din 1 martie ca director de cabinet al ministrului Ioana Bran, Elena Iancu a fost reangajată pe acelaşi post pe 19 iunie, prin Ordinul nr. 466, o mişcare folosită pentru a-i majora salariul: Iancu a primit peste 1.500 de lei pe lună în plus.

În martie, șefa de cabinet a Ioanei Bran a fost angajată pe un salariu de aproximativ 4.300 de lei brut, iar după reangajare a ajuns la un salariu brut lunar de 5.876 de lei.

Această mişcare s-a întâmplat în timp ce 70% dintre angajații MTS demaraseră protestele, care au culminat cu greva generală din 8 august. Aceştia reclamă faptul că sunt încadrați pe cea mai mică treaptă pe grila de salarii bugetare. cu 1.300 de lei net lunar, arată Tolo.ro.

MTS a explicat reangajarea Elenei Iancu (31 de ani) pe postul de director de cabinet al ministrului Ioana Bran: ”Elena Iancu a primit o ofertă de job mai bună în Constanța și și-a dat demisia, dar apoi a revenit asupra deciziei și a rămas la cabinetul ministrului Ioana Bran”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-15Parerea ta...

BOLSEVICII
15 Aug 2018

Poate vad si gunoaiele psd cate au votat aceasta organizatie mafiota ce se intampla si cu banii lor din taxe si impozite. Ati vazut lichele fara creer ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray