2020-07-04 15:25

Minoră abuzată sexual timp de doi ani. Drama unei fetiţe bolnave psihic, violată şi fotografiată de un braşovean, întreruptă de procurorii DIICOT

 |  20:31
Minoră abuzată sexual timp de doi ani. Drama unei fetiţe bolnave psihic, violată şi fotografiată de un braşovean, întreruptă de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov aureuşit documentarea activităţii infracţionale a unui pedofil care a obligat,timp de doi ani, o fetiţă să întreţină relaţii sexuale cu el încă de la vârsta de 12 ani şi 10 luni.Individul, fost recidivist, a profitat de faptul că fata are un uşor retardmintal. Mai mult, el a filmat siluirea fetei şi apoi a pus-o să pozeze înipostaze sexuale explicite.

Drama fetei, acum în vârstă de 15 ani, a început înanul 2007. Surse din rândul anchetatorilor spun că individul Marian Ambrozi, învârstă de 57 de ani din Braşov, a racolat-o pe fată în localitatea Sâmpetru. Seştiau din vedere, fiind vecini în acelaşi cartier. Chiar îl cunoştea şi petatăl fetei, doar aşa, ca între vecini.

Povestea fetei a ajuns la urechile anchetatorilor în20 septembrie 2010, când a fost luată la întrebări de tatăl ei, după odispariţie de acasă de câteva luni. Atunci fata a început să îi povestească cese întâmplă. Când a auzit acestea şi-a luat odrasla de mână şi s-a dus glonţ lapoliţie unde a depus plângere.

Procurorii au stabilit că, în perioada 2007 - 2009,în repetate rânduri, Ambrozi a întreţinut raporturi sexuale prin constrângerecu o minoră în vârstă de 15 ani.

Din relatările victimei a rezultat că anumiteraporturi sexuale erau fotografiate şi filmate, aspect confirmat de o martorăcare a vizionat o astfel de casetă în locuinţa inculpatului. La o percheziţiedomiciliară, au fost ridicate mediile de stocare a datelor, iar în unitatea decalculator, pe hard disk, au fost găsite peste 160 de fişiere, conţinândfotografii, imagini video şi arhive, în care apăreau imagini cu minori înipostaze sexuale explicite. Pentru decriptarea acestora, anchetatorii au apelatla specialiştii Serviciului Român de Informaţii. O parte dintre acestea erauculese de pe internet, iar în celelalte apare inculpatul, în ipostaze sexualeexplicite cu minora. Amândoi s-au recunoscut în poze, au spus surse apropiateanchetei.

Violurile repetate se consumau în diverse locuri şiAmbrozi a recunoscut că, la un moment dat, a închiriat o garsonieră în acestscop. Apoi, pentru a fi sigur că victima nu spune nimc, acesta o ameninţa înpermanenţă. Procurorii DIICOT au cerut instanţei ca Marian Ambrozi să fiearestat. Magistraţii au decis arestarea individului pe o perioadă de 28 dezile, sub acuzaţiile de viol şi pornografie infantilă.

Revoluţionar cu acte în regulă

Marian Ambrozi are 57 de ani. El face parte dinAsociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor - Braşov, Decembrie 1989.Ambrozi s-a numărat printre cei care, în anul 2006, au intrat în greva foameiprotestând astfel faţă de numirea în fruntea CNSAS a lui Corneliu Turianu.Ulterior, în anul 2009, presa a relatat despre faptul că numele lui MarianAmbrozi apare pe o listă cu 100 de persoane, posesori de certificate derevoluţionari care ar fi fost colaboratori ai Securităţii. Surse judiciaresusţin că Marian Ambrozi este recidivist. Nu este căsătorit, locuieşte cu mamalui şi are o fată majoră. Anchetatoriispun că revoluţionarul are la activ condamnări pentru înşelăciune, furt şiinfracţiuni la Legea Circulaţiei. Totodată, el mai este cercetat şi deprocurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, într-un dosar privindLegea falimentului. Surse din rândul revoluţionarilor susţin că Ambrozi ar fiacordat, contra cost, certificate de revoluţionar false.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08

Mai multe imagini:
Minoră abuzată sexual timp de doi ani. Drama unei fetiţe bolnave psihic, violată şi fotografiată de un braşovean, întreruptă de procurorii DIICOT
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz