2020-02-17 14:30

Minore românce sechestrate şi obligate să se prostitueze cu 30 de clienţi pe zi

 |  18:50
Minore românce sechestrate şi obligate să se prostitueze cu 30 de clienţi pe zi

Fenomenul prostituţiei infantile ia amploare în MareaBritanie, după ce reţele bine organizate cu sediul la Glasgow au răpit,sechestrat şi scos la produs tinere românce cu vârsta de 14 ani, anunţă publicaţiasăptămânală News of the World. Pentruidentificarea membrilor reţelei de traficanţi de carne vie, anchetatorii aufolosit chiar şi investigatori sub acoperire, rapoartele transmise de aceştiaofiţerilor judiciarişti fiind de-a dreptul terifiante.

Potrivit jurnaliştilor, poliţia britanică seteme că fete tinere de 14 ani sunt forţate să lucreze ca prostituate de cătregangsteri imigranţi periculoşi. Ei investighează informaţii care susţin că fetede origine română sunt ţinute prizoniere în bordeluri şi forţate să facă sex depână la 30 de ori pe zi. Un raport al Poliţiei din Strathclyde spune că fetelesunt ţinute prizoniere în nişte apartamente închiriate din Glasgow Govanhill -o zonă care adăposteşte în prezent în jur de 14.000 de imigranţi. Fetele aufost aduse în Marea Britanie de misteriosul Mr. Bigs care conduce aproximativşase bordeluri în zonă. Seara trecută, un poliţist a declarat: „Este terifiant.Auzim lucruri despre fete de 14-15 ani care sunt folosite să lucreze încomerţul cu sex în Govanhill. Ele pot veni în Scoţia pentru că România este membrăa Uniunii Europene şi nu există restricţii în acest sens. Vin în Scoţia cuaşa-zişi membri ai familiilor lor. Dar aceste rude sunt escroci, suntgangsteri. Ni s-a spus că, odată ajunse în Scoţia, aceste fete sunt trimise lamuncă în bordeluri din Govanhill. În prezent, încercăm să identificămgangsterii. Acordăm multă atenţie informaţiilor secrete pe care le primim. Multeresurse sunt alocate investigaţiei din Gavonhill acum. Aceste fete au nevoie deajutorul nostru. Ar putea fi zeci de fete în această situaţie îngrozitoare.Credem că bordelurile îşi câştigă existenţa prin reclamă din vorbă în vorbă.Este groaznic să te gândeşti la ce sunt supuse aceste fete”, au precizat sursedin rândul anchetatorilor.

Românii au speriatinsula

Poliţiştii sunt de părerecă mai multe grupări de infractori români şi-au deschis bordelurile în ultimeleşase luni, iar acum, şeful poliţiei locale, Stephen House, a dat ordin pentruînceperea anchetei. Mai mulţi ofiţeri au fost răspândiţi în zonă. A foststabilit şi un birou „mobil” al poliţiei, numărul patrulelor în uniformă acrescut şi un proiect bazat pe pilotare automată numit HUB a fost lansat pentrua detecta comportamentul neadecvat al imigranţilor din zonă.

Este nevoie de poliţieşi de alte 11 agenţii pentru a ajuta la rezolvarea problemelor din Govanhill.Sistemul va încerca, de asemenea, să identifice şi proprietarii escroci care auexploatat imigranţii oferindu-le condiţii de locuit improprii. „HUB există şipentru a aduna informaţii despre elemente criminale serioase”, a declarat sursanoastră. „La Govanhill este ca şi în alte părţi – 99% din comunitate oreprezintă indivizi care nu prea respectă legea. Există însă câţiva băieţi foarterăi aici. Vom afla cine sunt şi vom întreprinde acţiuni împotriva lor.” Comportamentulantisocial al românilor merge de la infracţiuni de stradă de mici proporţii şicerşit, până la aprinderea unor focuri pe stradă şi chiar cântatul unor cântecefolk la ore nepotrivite, pecizează jurnaliştii britanici, citând surse din poliţie.Dar există şi crime mai sinistre care se comit. Luna trecută, o femeie de 22 deani a fost târâtă în Kingarth Lane şi violată de trei bărbaţi de origineest-europeană. Atacatorii sunt încă vânaţi. Au fost rapoarte care au arătat că existăbărbaţi români care îşi aruncă năvodul în puburile din zonă, încercând săademenească clienţi afară cu oferte de sex fără obligaţii cu o fată, pentru caapoi aceştia să fie jefuiţi.

Britanicii comenteazătactica francezilor de expulzare

Săptămâna aceasta, guvernulfrancez a demarat un program controversat de expulzare a imigranţilor româniacasă, în ţara lor. Conform planurilor preşedintelui Sarkozy, imigranţii au fostplătiţi să plece din Franţa. În timp ce în Marea Britanie nu există intenţiapunerii în aplicare a unor astfel de planuri, inspectorul Gillian MacDonald, ofiţerulcu responsabilităţi generale în zonă, a spus că ea şi colegii săi vor abordaaceste probleme criminale într-o manieră practică şi eficientă. Aceasta aadăugat: „Folosim fiecare resursă pe care o avem la dispoziţie. Colaborăm cuAgenţia Scoţiană de Executare a Crimelor şi Drogurilor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-13

Mai multe imagini:
Minore românce sechestrate şi obligate să se prostitueze cu 30 de clienţi pe zi
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine