2019-12-15 17:51

Mircea Badea: Poporul român n-a primit ce merita. Știți că am o slăbiciune pentru doamna Turcan

 |  10:02
Mircea Badea: Poporul român n-a primit ce merita. Știți că am o slăbiciune pentru doamna Turcan

Mircea Badea face haz de necaz. Jurnalistul a spus, miercuri, la Antena3, că și-ar fi dorit ca Raluca Turcan să fie noul președinte al Camerei Deputaților.

„Ce splendoare ar fi fost ca doamna Turcan să fie președinte la Camera Deputaților (...) PNL+USR+PMP=LOVE, au propus-o pe Raluca Turcan la Camera Deputaților. Poporul român n-a primit ce merita. N-a primit-o pe Turcan, l-a primit pe Ciolacu. Știți că am o slăbiciune pentru doamna Turcan” a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii ”În Gura Presei”.

Deputații l-au ales pe Marcel Ciolacu în funcția de președinte al camerei inferioare a Parlamentului, liderul Camerei Deputaților fiind a treia funcție din statul român.   Acesta ocupă locul rămas liber după condamnarea lui Liviu Dragnea. S-a votat pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, prin vot secret.   În urma votului, noul președinte al Camerei Deputaților este Marcel Ciolacu. El a primit 172 de voturi.   Raluca Turcan a luat 100 de voturi, iar UDMR 20.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2019

PNL si USR-plus au impreuna suficiente procente ca sa obtina majoritatea parlamentara la orice fel de alegeri parlamentare...deci o sa dea viitorul premier.Cine nu intelege chestia asta sa fie sanatos.Acest slugoi Badea degeaba mananca kakat ca PSD-CIUMA ROSIE nu mai are niciun viitor
KATY
30 Mai 2019

dar nici Raluca Turcan, Au bagat-o la inaintare ca sa se scoata barbatii din PNL, PMP, USR, foarte frumos
TEO
31 Mai 2019

Eu stiam ca prezentatorii TV sunt formatori de opinie, iar Mircea Badea primeste bani de la Varan pentru a-si spune parerea lui despre orice. Desi pare un individ inteligent, totusi se observa un pronuntat dezechilibru emotional in personalitatea sa, probabil ca coprofagia a lasat ceva urme. Cred ca dupa un timp, prezentatorului ii va fi rusine sa se uite in ochii copilului sau pentru raul facut semenilor sai, pe care i-a pacalit in campanii desantate alaturi de "ciuma rosie". Sa te uiti mai des in oglinda Mircea Badea!
MAIKA LAZAR
31 Mai 2019

Mai neprihanitilor! Daca aveati macar 1/2 din inteligenta sau talentul lui Mircea Badea, acum nu va mai scremeati pe aici.
DIVERSE
31 Mai 2019

Din pacate inteligenta lui nu are o directie
CUCUVEAUA AVORTON
02 Iun 2019

Sa votam pe IOHANUS dar si PNL ul Sa i lasam sa guverneze tara si dupa 2 ani ,doar 2 ani veti realiza ce inseamna guvernarea lor Ce a fost in guvernarea Ciolos este 1 % din dezastrul pe care l va provoca acesti diletanti cu plavanul lor in frunte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray