2019-10-15 07:16

Mircea Cosma: DOSARUL meu este plecat pe o ILEGALITATE

 |  11:36
Mircea Cosma: DOSARUL meu este plecat pe o ILEGALITATE

Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a susţinut la România TV că dosarul său este unul ilegal.

"Dosarul meu este plecat pe o ilegalitate. Eram membru cu dreputuri depline al Comitetului Regiunilor de la Bruxelles si, conform protocolului 7, nu puteam fi retinut atat timp cat eram in slujba Comitetului. Pe 14 februrie, i-am dat lui Onea Lucian, procuror sef de sectie la DNA Ploiesti, biletele de avion care mi le-a retinut. 'Domnule, nu mai pleci, avem treaba cu dumneata!' Eu ramanand mirat ca un om cu 200.000 de voturi aflat in sluja Comitetului, avand imunitate conform legii acelui consiliu, nu poate fi retinut sub nicio forma pe teritoriul statelor UE decat daca acomite un flagrant, m-am pomenit in 2 ore si jumatate din inculpat, arestat si trimis la haules Campina", a declarat Mircea Cosma.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis rejudecarea de către secţia penală a ÎCCJ a dosarului în care fostul deputat Vlad Cosma şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de trafic de influenţă, respectiv luare de mită şi abuz în serviciu. Mai exact, procurorii DNA îi acuză că ar fi primit de la administratorii unor firme aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrări în care beneficiar era Consiliul Judeţean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Apr 2018

foarte bine ti-au facut DNA-ul,jigodie spurcata mafiot parsiv ati nenorocit toata Romania mafie imputita
LA FAMIGLIA COSMA
03 Apr 2018

Aceasta famiglie de hoti si borfasi au condus in Ploiesti toate institutiile orasului. Ulterior au trecut in parlamentul rusinii , Ploiestiul devenind prea mic pentru ei. Asa s-a trezit Romania cu un parlament plin de lichele si interlopi cu bani care au transformat tara in propriul SRL. BORFASII cosma sunt sustinuti de televiziunile HOTILOR voiculescu si ghita fugaru unde cotizeaza la greu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray