2020-06-03 12:59

Mircea Drăghici a pierdut şi AEP. Nume nou propus de PSD pentru Autoritatea Electorală Permanentă

 |  13:01
Mircea Drăghici a pierdut şi AEP. Nume nou propus de PSD pentru Autoritatea Electorală Permanentă

Social-democrații au decis, luni, la Parlament, în ședința BPN, să-l susțină la șefia AEP pe actualul secretar general al instituției, Constantin - Florin Mitulețu-Buică. Informaţia a fost confirmată de preşedintele PSD Liviu Dragnea. Şeful PSD a a anunţat că Mircea Drăghici se va ocupa de campaniile electorale.

"Le-am făcut o scurtă informare colegilor şi eu şi doamna premier de la Madrid. În urma discuţiei dlui Codrin Ştefănescu cu domnul Mircea Drăghici în weekend, dl Drăghici a fost rugat să coordoneze campaniile naţionale ale PSD, deci a renunţat la funcţia de la şefia AEP. Acordăm susţinerea noastră pentru un om din interiorul AEP, actualul secretar general, dl Mituleţu", a declarat Liviu Dragnea.

Președintele AEP, Daniel Barbu, provenit din ALDE, a demisionat recent din functie, el urmand sa candideze, cel mai probabil, la alegerile europarlamentare.

Inițial, in CEX-ul PSD de săptămâna trecută, formațiunea a stabilit să-l susțină pe trezorierul partidului, Mircea Drăghici, la șefia AEP.

Potrivit surselor citate, Drăghici va fi cooptat în echipa de conducere a campaniei PSD la europarlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

LĂSAȚI REPTILA
06 Mar 2019

ÎN PACE! VREȚI SĂ SCOATĂ LIMBA DESPICATĂ LA VOI?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine