2019-10-14 06:25

Mircea Sandu: Iordănescu a lăsat Generația de Aur pentru că i-au cerut-o Maior și Oprea

 |  14:24
Mircea Sandu: Iordănescu a lăsat Generația de Aur pentru că i-au cerut-o Maior și Oprea

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, l-a atacat dur pe Anghel Iordănescu, pe care îl acuză că a renunțat la colaborarea cu foștii săi elevi din Generației de Aur.

"Iordănescu a lăsat Generația de Aur pentru Burleanu și pentru că i-au cerut-o George Maior și Gabi Oprea", a declarat Mircea Sandu, la TV Telekom Sport.

Actualul ambasador al României în SUA, George Maior, a ocupat funcția de director al SRI între octombrie 2006 și ianuarie 2015, în timp ce Gabi Oprea a fost ministru al Afacerilor Interne în două rânduri, decembrie 2008 - ianuarie 2009 și și martie 2014 - noiembrie 2015).

Prima mare mutare făcută de șeful FRF, Răzvan Burleanu după ce a devenit președintele Federației în martie 2014 a fost să-l demită pe Victor Pițurcă pentru a-l instala pe banca tehnică pe Anghel Iordănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-24Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tupeul obraznic al unora Decesul lui Daniel Prodan a strâns după mulţi ani la un loc Generaţia de Aur. Deşi unii dintre componenţii ei nu meritau să fie lângă Didi, totuşi au venit. Au venit acum alături de el, când e prea târziu. Erau obligaţi să vină acum doi ani, când Prodan chiar avea nevoie de ei. Să fie solidari cu el, când tocmai fusese dat afară de Burleanu. În primul rând Anghel Iordănescu, antrenorul Generaţiei de Aur, omul care l-a dezamăgit cel mai mult pe Prodan
20 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray