2019-10-15 16:58

Mircea Sandu, SUSPECT într-un dosar de luare de MITĂ şi spălare de BANI

 |  11:28
Mircea Sandu, SUSPECT într-un dosar de luare de MITĂ şi spălare de BANI

Mircea Sandu a ieşit de la Direcţia Naţională Anticorupţie după mai puţin de o oră de audieri, avocatul acestuia spunând că fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) are calitatea de suspect într-un dosar de luare de mnită şi spălare de bani.

"Este un dosar nou, de luare de mită şi spălare de ani. În acest moment are calitatea de suspect", a spus avocatul lui Mircea Sandu, care nu a dorit să dea detalii despre acest dosar, spunând că anunţul va fi făcut de DNA.

Nici Mircea Sandu nu a vrut să comenteze, spunând că nu ştie despre ce este vorba.

Mircea Sandu a ajuns la DNA în jurul orei 10.30, el fiind însoţit de avocat, potrivit News.ro.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) Mircea Sandu a fost achitat, săptămâna trecută, alături de fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul excluderii din FRF a clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu.

Decizia este definitivă.

În 13 iunie 2016, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir fuseseră condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi obligaţi să plătească fiecare 80.000 de lei amendă penală.

În acest dosar, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de către procurorii anticorupţie în iunie 2013, fiind acuzaţi de abuz în serviciu, folosirea influenţei ori autorităţii pentru a obţine pentru sine sau pentru altul bani, bunuri sau foloase necuvenite şi sustragere de sub sechestru. De asemenea, FRF şi LPF sunt acuzate de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi sustragere de sub sechestru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray