2019-11-18 06:40

Moarte SUSPECTĂ la o petrecere într-un club din Galați. O tânără a fost INTOXICATĂ cu o substanță necunoscută

 |  18:03
Moarte SUSPECTĂ la o petrecere într-un club din Galați. O tânără a fost INTOXICATĂ cu o substanță necunoscută

Anchetă deschisă de poliţiștii gălățeni după ce o studentă în vârstă de 20 de ani din Republica Moldova a murit la o petrecere într-un club din oraș. Adolescenta a ajuns la spital intoxicată cu alcool şi o substanţă necunoscută. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv crima.

Studenta din Republica Moldova a murit, luni, la un spital din Galaţi, unde a fost dusă după ce a participat la o petrecere într-un club. Medicii au stabilit că înainte de a muri a consumat foarte mult alcool şi o substanţă necunoscută.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a şti care este natura substanţei care i-a provocat moartea studentei.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, a declarat, pentru corespodnentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray