2019-07-16 07:14

„„Moașa” lui JUDECĂTOR, fiul lui Bercea MONDIAL, va fi numită secretar de stat la JUSTIȚIE

 |  18:56
„„Moașa” lui JUDECĂTOR, fiul lui Bercea MONDIAL, va fi numită secretar de stat la JUSTIȚIE

Ministerul Justiției a solicitat, iar CSM se pare că a aprobat, detașarea judecătoarei Mariana Moț în cadrul instituției, iar surse din minister susțin că aceasta urmează să fie unul din cei patru secretari de stat, scrie Hotnews.ro

În prezent judecător la Curtea de Apel Craiova, Mariana Moș este cunoscută drept o apropiată a baronului de Olt, Paul Stănescu, iar presa a scris despre ea că a fost "moașa" (adică nașa până la botez) lui "Judecător", unul din cei opt copii ai interlopului Bercea Mondial. Fiul judecătoarei Mariana Moț este fostul deputat PSD Emil Moț, actualul primar de Slatina.  Potrivit Hotnews.ro, în iunie 2014 ziarul Adevărul realiza profilul lui Bercea Mondial și nota următoarele detalii: "Printre personalitatile care s-au înrudit cu clanul Bercea, unele recunoscând franc acest lucru, altele negând - în ciuda mărturiilor și a martorilor prezenți la momentele cu pricina, se numără: Theodor Stolojan (nașul lui "Prințisor"); judecătorul Maria Huza (l-a botezat pe "Judecător"); judecătorul Sofia Mariana Moț (moașă pentru același "Judecător") de la Tribunalul Olt, transferată din 2004 la Secția Comercială a Curții de Apel Craiova unde activează și acum".  Potrivit informațiilor HotNews.ro, Bercea Mondial s-a lăudat mereu cu rudele sale din justiție, invocând și numele Marianei Moț. Pe data de 4 iunie 2014, site-ul magistrati.ro menționa numele Marianei Moț pe lunga listă a celor care i-au nășit copiii interlopului.

Bercea Mondial a devenit cunoscut la nivel național după scandalul cu Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost condamnat în iunie 2016 la patru ani cu executare de Curtea de Apel Constanța, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel (Bercea Mondial).

Anul acesta, la alegerile parlamentare din toamnă, baronul PSD Paul Stănescu l-a promovat pe primul loc la Camera Deputaților pe Florin Iordache, actualul ministru al Justiției. Fost președinte al Consiliului Județean Olt, în prezent senator, Stănescu este și președintele filialei PSD Olt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray