2019-11-15 00:16

UPDATE. Momente de groază la Circul Globus. Spectatorii au fost evacuaţi

 |  13:33
UPDATE. Momente de groază la Circul Globus. Spectatorii au fost evacuaţi

Florentin Dincă

Un acrobat a căzut, duminică, de la o înălţime de circa opt metri, în timpul spectacolului de la Circul Globus din Capitală. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spital de Urgenţă Floreasca, în stare de inconştienţă.

UPDATE 14.02 Acrobatul de la Circul Globus care a căzut de la înălțime, duminică, este conștient, are tensiunea arterială bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații, a informat Primăria Capitalei.

"Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani și a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălțime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morții. A căzut de la cinci metri înălțime la ultima ieșire, când i-a alunecat mâna. Este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații", precizează Primăria Capitalei, menționând că acrobatul este colaborator al circului.

"Un bărbat de peste 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ opt metri", a declarat, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Spectacolul de circ a fost întrerupt în urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuaţi, informează Realitatea TV.

În urma acestui incident se va deschide dosar pentru accident de muncă, de către Sectia 6 Poliţie, a anunţat Poliţia Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray