2020-01-27 04:29

MOTIVUL pentru care a fost REȚINUT de DNA președintele PSD Neamț

 |  14:50
MOTIVUL pentru care a fost REȚINUT de DNA președintele PSD Neamț

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 18 ianuarie 2018, a inculpatului ARSENE IONEL, la data faptelor deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene Neamț a unui partid politic, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

Potrivit stiripesurse.ro, in ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În cursul anului 2013, inculpatul Arsene Ionel, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene Neamț a unui partid politic, a primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispozițiilor legale privind conflictul de interese și regimul incompatibilităților în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcție de conducere în administrația locală.

Banii remiși de martor într-un restaurant situat pe raza municipiului București urmau să ajungă la persoanele respective prin intermediari.

Inculpatului Arsene Ionel i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 19 ianuarie 2018, inculpatul Arsene Ionel va fi prezentat Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-18Parerea ta...

LEVST.
18 Ian 2018

Ionel spranceni stufoase,/(Mai, draga Ionele)/ Ai cazut la babaroase/,(Mai, draga Ionele)/Tu racnesti ca nu ai fi facut nimic,/Dar va trebui sa inghiti hapul,cel cu fiere si Arsenic...
ANONIM
18 Ian 2018

vai , vai esti poiata !??
MIKIM
19 Ian 2018

Alt abuz al procurorilor. Sa ceri arestare preventiva pentru o fapta nonviolenta, comisa in urma cu 5 ani!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine