2019-10-23 18:28

Nea George Copos a ajuns de nerecunoscut: E verde, are o nouă familie, un copil mic, e omu dracu…

 |  14:14
Nea George Copos a ajuns de nerecunoscut: E verde, are o nouă familie, un copil mic, e omu dracu…

George Copos a îmbătrânit, mai ales după perioada de detenţie de un an şi jumătate din Dosarul Transferurilor. Însă doar ca etate, unde a ajuns la 65 de ani, pentru că viaţa fostului patron al Rapidului a luat o întorsătură imposibil de anticipat acum câţiva ani.

Nea George a divorţat de Cristina, fosta sa soţie, cu care a convieţuit 37 de ani, şi cu care are o fată, Alexandra, de 32 de ani, şi a decis să se recăsătorească cu nimeni alta decât secretara de la una dintre firmele sale. Se zonea de ceva vreme că avea o relaţie cu aceasta de mai mulţi ani.

Noua sa soţie, Elena Stoica, în vârstă de doar 32 de ani, se pare că i-a şi dăruit o fetiţă.  Totul a fost confirmat de Mitică Dragomir, care susţine că viaţa lui Copos a înflorit la cote maxime după ce acesta a ieşit din închisoare.

"Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus după perioada petrecută în închisoare. Acum e foarte tare, e verde, are şi o fetiţă, a doua, merge mereu cu ea în parc. S-a recăsatorit, are o nouă familie ... Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deştept, omul dracu ... Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el", a declarat, la Digi Sport, Dumitru Dragomir. Fostul şef de la LPF a lăsat de înţeles că Daria Maria, fetiţa Elenei Stoica, ar fi a lui George Copos.

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray