2019-08-23 08:43

Nici azi NU se va ști sigur dacă A MURIT cineva la BAMBOO

 |  10:37
Nici azi NU se va ști sigur dacă A MURIT cineva la BAMBOO

Anchetatorii sustin ca momentan nu se poate afirma cu exactitate daca a murit cineva sau nu in incendiul care a mistuit Bamboo pentru ca nu a fost investigat interiorul clubului. Seful Secţiei de urmărire penală din Parchetul Tribunalului Bucureşti, Bogdan Staicu, a precizat că este puţin probabil să se poată intra astazi în clubul Bamboo distrus în totalitate, pentru că duminică erau încă bârne care fumegau, iar acolo sunt în continuare pompierii, în stare de veghe.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti continuă audierile în dosarul privind incendiul din clubul Bamboo, peste 10 persoane fiind chemate luni să dea declaraţii, printre care şi patronul firmei care deţine clubul, Vincenzo Castellano, a declarat pentru News.ro procurorul-şef Bogdan Staicu.

Audierile vor avea loc la Poliţia Capitalei, procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti urmând să completeze informaţiile din dosar cu noi mărturii ale persoanelor care au fost în clubul Bamboo în noaptea incendiului, dar şi ale angajaţilor clubului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray