2020-02-18 18:26

DEZVĂLUIRI. Nicolae Bădălău șantajează primarii giurgiuveni pentru voturi!

 |  20:57
DEZVĂLUIRI. Nicolae Bădălău șantajează primarii giurgiuveni pentru voturi!

Miercuri, la Giurgiu, mai exact, la sediul Consiliului Județean, a fost convocată o ședință cu primarii din județ, ședință în care să se discute împărțirea bugetului pe 2019.

Potrivit unor surse din interior, a fost o ședință cu scandal, cea mai mare parte a primarilor arătându-se de-a dreptul revoltați de sumele mici pe care ar urma să le primească localitățile pe care le conduc.

Surpinzător, la această ședință și-a făcut apariția și ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, care nu ar fi avut ce să caute acolo, fiind vorba despre o sedință pur administrativă.

Scopul prezenței lui Bădălău a fost, însă, repede dezvăluit chiar de el, care le-a spus clar primarilor că „bugetul se va împărți în funcție de voturile aduse PSD-ului, și nu de nevoile localității”.

Mai mult decât atât, întrebat de unul din primarii giurgiuveni dacă este vorba despre voturi sau procente aduse partidului, răspunsul lui Bădălău a fost: „Ce vreau eu!”. Scurt și la obiect!

Evident că asta i-a revoltat și mai tare pe edili, care și-așa erau supărați când au văzut ce sume li se pregătesc la acest buget, aceștia intenționând acum să trimită o serie de adrese oficiale către Ministerul Finanțelor, în care să ceară ca bugetul județului să fie împărțit fără a se ține cont de interesele politice ale lui Bădălău.

Șantajul lui Bădălău la adresa primarilor vine aproape simultan cu o serie de dezvăluiri apărute în spațiul public, legate de implicarea sa în blocarea proiectelor de dezvoltare ale companiei Transgaz, aruncând, practic, în aer independenţa energetică a României, dar și de încercarea de a impune Transelectrica să schimbe traseul magistralei de transport a energiei electrice, astfel încât aceasta să treacă pe un teren deținut de el.

Așadar, ministrul Economiei își vrea „partea leului”, atât de la primarii din Giurgiu - unde bugetul de stat se împarte în funcție de voturi - cât și de la marile companii de stat aflate în subordinea ministerului lui Bădălău.

În aceste condiții, o întrebare către ministrul Justiției, Tudorel Toader: la ce articol din Codul Penal se încadrează faptele colegului său de Cabinet, Niculae Bădălău?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

VIN OAMENI VERZI - ROSI .
22 Mar 2019

TIGANU COCALAR , TRIMITE OAMENI PRIN COMUNE , SA ARANJEZE ALEGERILE . PROPORTIA ESTE DE FIFTI FIFTI CU CEVA MAJORITATE PSD . RESTUL PNL . SA AVEM TOTI DE LUCRU . MERGE LA PRIMARI SI LA RESTAURANTELE , CIRCIUMI PRIN COMUNE . LASA BANI LA CIRCIUMARI SI AIA ARANJAZA JMENU CU AMARITI BETIVI
ARMA LETALĂ ?
22 Mar 2019

UNDE-I PISTOLUL???
TOțI LA VOT
25 Mar 2019

Unde-i votul digitalizat????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine