2020-07-02 08:28

ȘOC.Dedicație scandaloasă pentru „nașul” Niculae BĂDĂLĂU: "Să vină DIASPORA, că noi ne pi..m pe ea!". Ce spune senatorul PSD și care este reacția conducerii partidului

 |  15:07
ȘOC.Dedicație scandaloasă pentru „nașul” Niculae BĂDĂLĂU: "Să vină DIASPORA, că noi ne pi..m pe ea!". Ce spune senatorul PSD și care este reacția conducerii partidului

Baronul de Giurgiu, senatorul PSD Niculae Bădălău, a ajuns în mijlocul unui scandal monstru după ce, la o petrecere de tăierea moțului la care a participat la sfârșitul săptămânii trecute, un manelist i-a dedicat o melodie în care înjură pe față diaspora. "N-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul...şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?", a declarat Niculae Bădălău, la România TV.

Deputatul USR Claudiu Prisnel a publicat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântău "să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea". În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău.

"Pentru nașul Nicolae Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, nășică, pot să cânt și eu o strofă, nu e porno, e un pic așa deplasată, pot? Că și aștia zic m...e PSD, să cântăm și noi ceva. Să vină diaspora, că noi ne pi...ăm pe ea. Să vină diaspora, că noi ne pi...ăm pe ea", ţipa un lăutar.

Vezi video aici.

Niculae Bădălău, care este și președintele PSD Giurgiu, a declarat într-o intervenţie telefonică la România TV, că a fost o petrecere privată.

"Vizavi de obscenităţi, nu ştiu dacă mai eram acolo...nu aprob un asemenea limbaj, dar ştiţi foarte bine la o asemenea petrecere e greu să controlezi artiştii în textele lor. (...) n-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?", a declarat Niculae Bădălău la România TV.

În ciuda justificărilor sale, surse bine informate din PSD susțin că, în urma scandalului iscat, conducerea partidului l-a somat pe Bădălăiu să își dea demisia de la șefia organizației județene Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

CIUMA ROSIE
31 Aug 2018

pai ce va mai mirati?toti ciumatii bolsevici sunt niste lautari si spoitori adusi de Iliescu-FSN care au distrus toata tara dupa 89 cu mineriade crime si jaf
LIMBRICII LUI SOROS !
01 Sep 2018

Ba limbricilor ,nu stiti ce minciuni sa mai inventatiAs propune sa va aruncati ca porcii din biblie in mare si sa va inecati ba ca prea semanati a bolsevici stalinisti !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz