2020-07-05 04:43

Nicuşor Constantinescu, la o ţigară prin New York

 |  21:01
Nicuşor Constantinescu, la o ţigară prin New York

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost filmat în timpul unei plimbări prin New York şi surprins în timp ce fuma relaxat o ţigară, la o terasă, alături de prieteni. Înregistrarea a fost postată pe o reţea de socializare pe 15 iulie, în ziua în care Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia lui Nicuşor Constantinescu faţă de arestarea preventivă dispusă de Tribunalul Capitalei, pe baza documentelor depuse de avocaţii săi, din care ar rezulta că edilul nu se poate întoarce în ţară pentru că nu ar fi stabil medical.

Mai multe filmări înregistrate cu telefonul mobil, în care Nicuşor Constantinescu apare nu la spital, sau la consult, ci la o terasă din New York, fumând şi discutând cu prietenii, au fost postate pe o reţea de socializare marţi, 15 iulie, de un român care îşi spune “Lulu Newyorkezul”. „Doctorul spune că e periculos să călătorească, dar arată bine mersi, umblă, fumează etc.”, comentează autorul înregistrărilor. Mai mulţi comentatori pe reţeaua de socializare îl felicită pe “Lulu Newyorkezul” pentru “curaj şi efectele gestului său”. “Bravo lulu, Constanţa te felicită!!!!”, scrie Aurică A. “Ai instalaţie, nu glumă”, comentează şi Daniela B. “Compliment Lulu, din Berlin, pentru curaj şi efectele gestului tău”, îl încurajează Christian P.

Nicuşor Constantinescu a confirmat ulterior, pentru un post de televiziune, că el este cel care apare în imagini. “Ce e de comentat? O năpârcă m-a filmat pe o bancă fumând o ţigară! Deci concluzia filmului e că nu sunt bolnav, ci banchetuiesc prin restaurante?! P.S.: “relaxarea” mea e printre capotele maşinilor! Aşa zisa mea relaxare reprezintă un popas pe o bancă printre maşini parcate tendenţios. Textul, coroborat cu micro-imaginile postate, sugerează mincinos că de fapt eu sunt sănătos tun! Faptul că mă deplasez parţial, că mănânc sau că încă trăiesc, derajează năpârcile! Le doresc sănătatea mea!”, a afirmat Nicuşor Constantinescu.

Edilul vrea în SUA până în octombrie

Avocaţii lui Nicuşor Constantinescu au cerut Tribunalului Bucureşti să îi prelungească şefului CJ Constanţa şederea în SUA până la 1 octombrie. Tribunalul Bucureşti a stabilit joi că cererea va fi luată în discuţie de un judecător de drepturi şi libertăţi în 23 iulie. În 15 iulie, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis contestaţia lui Nicuşor Constantinescu faţă de arestarea preventivă dispusă de Tribunalul Capitalei, decizia fiind definitivă. Decizia a fost luată după ce Tribunalul Bucureşti a emis un mandat european de arestate pe numele Nicuşor Constantinescu, la cererea procurorilor DNA, care au arătat că acesta nu a revenit în ţară după ce a fost operat în SUA. Anchetatorii au invocat, la acel moment, mai multe indicii potrivit cărora documentele medicale  din care ar fi rezultat că edilul constănţean este netransportabil ar fi fost falsificate. Consiliul Judeţean Constanţa a transmis, în 15 iulie, noi documente medicale pentru a demonstra că Nicuşor Constantinescu nu poate fi adus în România, unul din documente fiind o scrisoare semnată de un medic român care susţine că şeful CJ mai are nevoie de tratament şi intervenţii chirurgicale. În aceeaşi zi,  judecătorii CAB au stabilit că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, aflat în SUA, a stat în mod legal în afara ţării între 18 iunie şi 1 iulie. În aceste condiţii, mandatul european de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu a rămas fără obiect.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-17Parerea ta...

BINE-NTELES,
17 Iul 2014

ca n-avea NIMIC, Porcul! Daca ar fi fost bolnav de cancer, se tara ca o UMBRA sau macar ca unul sfrijit si-al draq ca Mazare - de nu se pune carnea pe el, de atatea care alegorice de aranjat si de alergat, de atata fast si buna-stare, care-i consuma energia si-l mentine schilod, nu il buhaieste ca pe porcu'asta de C-tinescu, cauia i se conserva energia, in straturi de grasime, poate - ca sa reziste cand o venii si vremea lui sa fie alaturi de Duicu! Poate s-o gasi un Ponea si pentru el, ca sa-i traga niste palme peste falci!
RADU FASOLĂ OT CUȘTANTZE
20 Iul 2014

HAIDI, DOMNE, DAC-I-O RECOMANDAT CURANTU TRATAMENT CU TRABUCE & VYSYKY,HAI Ș-UN CAPUCINO-DOUĂ, CI VRAȚI SA FACÎ SARMANUL SUFERIND?(”REAȚI A DRACULU DĂ LEPRE!”)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz