2020-08-05 14:52

Nicuşor Constantinescu vrea să se opereze în SUA

 |  13:57
Nicuşor Constantinescu vrea să se opereze în SUA

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, s-a prezentat joi la DNA pentru a depune mai multe înscrisuri medicale prin care să ateste faptul că suferă de mai multe afecţiuni şi le-a cerut anchetatorilor să-i permită să meargă în Statele Unite pentru a se opera.

La intrarea în sediul DNA, Nicușor Constantinescu a arătat că a adus un set de înscrisuri medicale, printre care o serie de adeverinţe şi documente recente de la Spitalul "Sfântul Ioan", potrivit Mediafax.

Nicuşor Constantinescu a mai spus că aşteaptă de asemenea o expertiză medicală privind bolile de care suferă şi tratamentele necesare şi că, după ce îi va fi eliberată, procurorii ar putea ridica controlul judiciar în cazul său pentru a merge să se trateze în SUA.

Nicuşor Constantinescu a mai spus că "serialul Zoro" continuă în România, cu referire la percheziţiile de miercuri privindu-l pe preşedintele CJ Mehedinţi.

"Serialul ăsta cu Zoro în România a continuat şi ieri cu preşedintele CJ Duicu de la Mehedinţi. Este coleg cu mine de partid şi exact aceeaşi înscenare s-a produs şi acolo şi veţi urmări săptămânal astfel de evenimente în toată România până la alegerile din noiembrie. Este evident că se încearcă denigrarea aleşilor PSD, PNL şi toţi cei care deranjează actuala putere de la Cotroceni. Chestiunea este de la Cotroceni pentru că nu Guvernul a făcut acest sistem", a declarat Constantinescu.

Acesta a mai spus că, în opinia sa, ceea ce se întâmplă "este o hăituială abuzivă" şi că până la o decizie definitivă orice cetăţean este nevinovat.

În plus, Constantinescu a susţinut că este normal ca un ales al poporului să modifice mai multe legi, precum Legea descentralizării, Legea ANI, spunând că forurile internaţionale şi europene au arătat că ele trebuie să sufere modificări.

"Uitaţi-vă la domnul Diaconu (Mircea Diaconu), da? El are posibilitatea să fie europarlamentar independent şi vine domnul ANI şi spune că este incompatibil. Ce legătură are? Va câştiga domnul Diaconu în instanţă, vă spun eu", a arătat Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu a mai spus că DNA este un instrument politic şi că aleşii ar trebui să-şi axeze interesul asupra oferirii de locuri de muncă cetăţenilor, şi nu pentru a face dosare penale.

"Au fost oameni numiţi politic în aceste instituţii. Este pactul făcut între domnul prim-ministru Ponta şi preşedintele Băsescu, pactul de coabitare. Nu e normal să existe o vânătoare, românii şi România au alte priorităţi. Au nevoie de locuri de muncă, au nevoie de bunăstare, au nevoie de infrastructură, de autostrăzi, nu au nevoie de scandaluri. Spuneţi-mi şi mie, din toate dosarele politice făcute de această instituţie, există mai mult de unu la sută care au ajuns în instanţa de judecată definitiv şi irevocabil şi sunt finalizate? Hai să întrebăm câţi bani cheltuie această instituţie din banii noştri, ai tuturor, câte zeci de miliarde, mai mult decât bugetul sănătăţii şi învăţământului, şi cât de eficiente sunt aceste instrumente, cu condamnare definitivă şi irevocabilă şi cu recuperarea banilor. Că aşa faci o analiză, dacă eşti un bun gospodar.", a spus preşedintele CJ Constanţa.

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, urmărit penal pentru abuz în serviciu, este cercetat sub control judiciar, ceea ce înseamnă, printre altele, că nu poate părăsi ţara.

Constantinescu este acuzat că ar fi împiedicat controale ale Curţii de Conturi la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa şi ar fi creat astfel un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul că nu a emis, respectiv prelungit certificate de urbanism şi autorizaţii de construire a unor centrale şi generatoare eoliene, solicitate de două firme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-03Parerea ta...

DE CE?!
10 Apr 2014

Pentru ca au plecat toti medicii din Romania?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz