2019-10-16 00:28

NOI DETALII în cazul morţii lui Tudor Simionov. Înregistrare VIDEO şocantă din momentul în care a fost înjunghiat mortal în Londra

 |  13:35
NOI DETALII în cazul morţii lui Tudor Simionov. Înregistrare VIDEO şocantă din momentul în care a fost înjunghiat mortal în Londra

Presa britanică a publicat un nou video în cazul morţii românului Tudor Simionov (33 de ani), care a decedat în noaptea de revelion la Londra, dezvăluind că acesta era bodyguard la un club în care se desfăşura o petrecere sexuală, relatează Daily Mail.

În video, care este făcut cu doar câteva momente înainte ca Tudor Simionov să fie înjunghiat mortal, este înregistrată o altercaţie între mai mulţi bărbaţi pe o stradă din Londra.

În una dintre scene un bărbat este observat cu un cuţit asupra lui. IMAGINI VIDEO pot fi urmărite în publicaţia Daily Mail.

Unul dintre şefii securităţii a afirmat că l-a avertizat pe Tudor Simionov să nu lucreze în faţa clubului Eddie Davenport, în timpul unui astfel de eveniment, din cauza "publicului pe care îl atrage", citeaza Mediafax.

Tudor Simionov era canotor şi plecase în Anglia pentru o viaţă mai bună. În jurul orei locale 5:30 (7:30 în România), un grup de indivizi au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere privată. Tudor, paznic, a făcut tot ce a depins de el pentru a-i opri pe indivizii respectivi. Totul s-a terminat tragic, după ce Tudor a fost înjunghiat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray