2020-07-11 06:12

CJ Constanţa a transmis noi documente care arată că Nicuşor Constantinescu nu poate fi adus în ţară

 |  11:40
CJ Constanţa a transmis noi documente care arată că Nicuşor Constantinescu nu poate fi adus în ţară

Consiliul Judeţean Constanţa a trimis marţi, noi documente medicale pentru a demonstra că preşedintele CJ, Nicuşor Constantinescu nu poate fi adus în România. Unul din documente este o scrisoare semnată de un medic român care susţine că Nicuşor Constantinescu mai are nevoie de tratament şi intervenţii chirurgicale.

“Eu sunt medicul care îl tratează pe domnul Nicușor Constantinescu şi el este în prezent în grija mea datorită condiţiilor care îi ameninţă viaţa. Domnul Nicuşor Constantinescu necesită în continuare alte tratamente şi intervenţii chirurgicale. În prezent, el nu este stabil medical să călătorească până când problemele medicale prezente nu vor fi rezolvate”, se arată într-un document datat 11 iulie şi semnat de către Doru Paul, profesor asistent de medicină de la Centrul de Cancer Monter.

Reprezentanţii CJ au mai transmis şi rezultatul unei tomografii computerizate de abdomen şi pelvis, realizată în 10 iulie la Spitalul North Shore – Long Island Sistemul de Sănătate Evreiesc. Concluziile tomografiei sunt următoarele:

“Glanda tiroidă este cufundată. Nu există andenopatii axilare, mediastinale sau hilare. Inima şi pericardul sunt normale. Aorta toracică şi principalele artere pulmonare sunt normale în diametru. Nu există nicio efuziune pleurală. Ramificaţiile traheo-bronhiale sunt evidente. Nu există noduli pulmonari masa sau consolidare. Ficatul este normal ca mărime şi contur fără leziune focală. Nu există dilatări biliare intra sau extra hepatice. Vena port este evidentă. Vezica biliară este plină de fluid. Splina, pancreasul şi glandele suprarenale sunt normale. Rinichii s-au dezvoltat simetrical fără hidronefroză. Aorta abdominală este normală în diametru. Nu există andenopatie retroperitonală, pelvică sau inghinală. Nu există ascită. Abcesul abdominal anterior este identificat ca măsurând 9.0 x 4.5 x 13.5 cm. Câteva bule de gaz au fost văzute în această colecţie. Intestinul subţire adiacent este aderent la această colecţie. Nu există o obstrucţie a intestinului. Apendixul este normal. Există o îngroşare a peretelui anterior al vezicii urinare care este de natură reactivă. Pacientul este în stare post radicală de prostatectomie. În zona operată nu se observă probleme. Structura osoasă vizualizată demonstrează schimbări degenerative în ambele coapse. Ginecomastie bilaterală uşoară este prezentă”.

Reprezentanţii CJ Constanţa au mai precizat că, aceste documente sunt autentificate prin Apostila Convenţiei de la Haga din 1961, România fiind stat semnatar al acestei Convenţii din 2001, apostila respectivă garantând recunoaşterea oficială prin lege.

CJ Constanţa a transmis, în ultima perioadă, mai multe documente medicale semnate de diverşi doctori din Statele Unite ale Americii pentru a demonstra că Nicuşor Constantinescu nu poate fi transportat în România, deoarece starea sa de sănătate nu îi permite acest lucru.

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire internaţională, printr-o hotărâre din 7 iulie a Tribunalului Bucureşti, care a dispus, totodată, emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia. Avocatul lui Nicuşor Constantinescu a contestat în aceeaşi zi cele două decizii la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu în trei dosare penale distincte. Într-unul dintre ele este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea pentru că a atribuit nelegal terenuri.

Preşedintele CJ Constanţa este cercetat într-un alt dosar pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de 9 milimetri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-15

In legatura cu acest articol...

Nicuşor Constantinescu află dacă scapă de arestul preventiv. Avocatul acestuia a contestat mandatul de arestare

Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, căutat prin Interpol

CAB: Nicuşor Constantinescu se putea opera în ţară

Medicul lui Nicuşor Constantinescu susţine că nu a greşit cu nimic în privinţa stării de sănătate a acestuia

Producătorul general al TVR, „infirmiera” lui Nicuşor Constantinescu

Nicuşor Constantinescu, căutat cu mandat de arestare

Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, a fost dat în urmărire naţională

Nicuşor Constantinescu nu dă prea curând prin ţară
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz