2019-10-19 15:22

Noi ÎNREGISTRĂRI cu Țuțuianu: Cum îl ÎNJURĂ pe Codrin Ștefănescu

 |  21:20
Noi ÎNREGISTRĂRI cu Țuțuianu: Cum îl ÎNJURĂ pe Codrin Ștefănescu

România TV a prezentat, joi seara, noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu! Vicepreședintele PSD a fost surprins când povestea, la o întâlnire de la Găești, în septembrie, cum l-a înjurat, în sediul central al PSD, pe Codrin Ștefănescu de s-au spart geamurile.

Conform înregistrărilor prezentate în emisiunea lui Victor Ciutacu, Țuțuianu îl acuză pe secretarul general adjunct al PSD că dădea telefoane în teritoriu.

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri să nu mai fie primiți în emisiuni.

Conform liderului PSD, Dan Voiculescu ar vrea o lege a amnistiei ca să candideze la alegerile parlamentare. "De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus "Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta". Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.", a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV.

Codrin Ștefănescu a replicat rapid. ”Credeți că m-a înjurat vreodată, așa, bărbătește în față? Mă miră, de ceva timp, domnul Țuțuianu. Domnul Țuțuianu vede numai conspirații, el fiind un conspirator alături de doamna primar general. E prima oară în istoria partidului când un coleg înjură, pe rând, toți colegii din conducere. Va avea multe explicații de dat. Eu nu aș putea să stau la masă, în continuare, cu el, în aceste condiții. Vrea să se laude cât de puternic este. PSD l-a făcut de toate, ministru, vicepreședinte al Senatului. Poate vrea mai mult, să fie președintele Senatului, președintele României, al Consiliului European.”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-25Parerea ta...

MAFIA PSD
26 Oct 2018

Organizatia mafiota psd se maninca din interior pe ciolan. UN LUCRU DE MARE ADEVAR SPUS DE tutuianu. '' Psdraknea A POMPAT LA HAZNAUA 3 , DOUA MILIOANE DE EURO PENTRU PROPAGANDA ANTI -JUSTITIE , ANTI-EUROPA SI ANTI - IOHANNIS. BANII SUNT DATI DE PUSCARIASUL draknea DIN TAXELE SI IMPOZITELE ROMANILOR IN LOC SA MEARGA IN AUTOSTRAZI , SCOLI SI SPITALE. CE PARERE AVETI DOMNILOR DE LA PUTEREA. OBSERV CA PE AICI BATE VANTUL. ASA-I CAND ESTI DE PARTEA MAFIEI psd.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray